PARTYINFO

 

NINE INCH NAILS

Datum konání:
24.06.2009 - středa
Místo konání:
Praha - 02 Arena
Live:
Nine Inch Nails, Alec Empire
 
 
Předskokanem Nine Inch Nails bude Alec Empire
Před dvěma roky se před pět devítipalcových hřebíků nejprve postavila parta The Dandy Warhols z Oregonu, aby publikum výtečného pražského vystoupení patřičně nažhavila, letos bude žhavit jen jeden jediný člověk. To Alec Empire, který je znám coby člen formace Atari Teenage Riot a dnes se stará o chod labelu Digital Hardcore Recordings, byl kapelou vybrán jako předskokan, který by měl návštěvníky na jejich koncert patřičně připravit! Stylový záběr má opravdu široký - digital hardcore, techno, breakbeat, punk, breakcore i industriální hip-hop společně s ostrými texty skladeb... Vše vypukne ve středu 24.6. v O2 Areně!
 
Sedmatřicetiletý německý hudebník Alec Empire pochází ze Západního Berlína a hudebnímu světu je znám především jako zakládající čelen skupiny Atari Teenager Riot. V této formaci působil během let 1992  až 2000. Civilním jménem Alexander Wilke-Steinhof dal vzniknout celé řadě projektů. Jako sólový hudebník, dj a producent se podílel téměř na jedné stovce alb, singlů a remixů.



Stál u založení nahrávací společnosti Digital Hardcore Recording a dodnes se podílí na jejím vedení. Prezentuje se styly jako digital hardcore, techno, breakbeat, punk, breakcore nebo industriální hip-hop. Stejně jako jeho hudba kterou se Alec Empire prezentuje jsou ostré i texty jeho skladeb.
 
Pro hřebíky devět palců dlouhé v červnu do O2 Areny

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z koncertu Nine Inch Nails od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016