PARTYINFO

 

QS BY S.OLIVER PRESENTS VOGUE WITH LAYDEE JANE & ORBITH

Datum konání:
12.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
LayDee Jane, Fcuk, Orbith, Goofy
2nd stage - Fcuk
Popis:
start 22:00, vstup 150/190 czk, vip 490 czk, holky do 23:00 zdarma
Line-up:
22:00 - 23:00 Goofy
23:00 - 00:30 Orbith
00:30 - 01:00 extravagantní módní show
01:00 - 04:00 LayDee Jane
04:00 - 06:00 Fcuk
 
 
Vogue: Nečekejte konfekci ani nudné DJs
Vogue - rezidentní noc LayDee Jane již tento pátek
Extravagantní módní kreace mladých českých návrhářů za hudebního doprovodu předních zástupců současné taneční hudby, s touto unikátní nabídkou přichází již tento pátek 12. června další díl oblíbené party Vogue - rezidentní noci DJky LayDee Jane v pražském klubu Mecca. LayDee Jane si pro tuto stylovou příležitost pozvala DJ Orbitha a samozřejmě rezidenta akce DJ Fcuka. Pro dámy, milovnice módních výstřelků, platí do 23. hodiny volný vstup na akci.
 
Zatančit si na aktuální taneční muziku a přitom obdivovat originální až šokující modely mladých českých oděvních návrhářů, absolventů textilního a oděvního návrhářství Technické univerzity Liberec. Tolik nabízí program klubové noci Vogue, která se odehraje již tento pátek 12. června v jednom z nejnavštěvovanějších pražských klubů. „Moderní hudba a móda vždy patřily k sobě, proto jsem přivítala možnost představit na mé rezidentní noci Vogue práce nadějných českých návrhářů,“ vysvětluje koncept noci Lucie Králová alias LayDee Jane. „Možná, že některého z těchto designérů budeme v budoucnu vídat na předních stránkách módních časopisů a jeho šaty budou předvádět supermodelky,“ dodává LayDee Jane, která si na páteční večer chystá speciální tříhodinový set. V něm jistě představí pražskému publiku i svůj nedávno vydaný singl „Keep on“.

Do kroku modelkám na přehlídkovém molu zahraje i česká DJská legenda, DJ Orbith. Každý z vystupujících interpretů reprezentuje jinou část hudebního spektra. Zatímco půvabná LayDee Jane nabídne pestrý progressive sound, DJ Fcuk, často přezdívaný českým Davidem Guettou, potěší především milovníky melodického house.

Vstup: 190 Kč & VIP : 490 Kč  / Začátek 22:00, dámy do 23 hod. vstup zdarma
Předprodej 250 Kč v sítích www.ticketstream.cz & www.ticketpro.cz

LayDee Jane

LayDee Jane je momentálně 3. nejpopulárnější českou DJkou dle DMA, podle žebříčku The DJ List patří dokonce mezi 30 nejoblíbenějších trance DJs na světě. Za svoji kariéru již stihla dobýt domácí i světové taneční kluby. Nový singl LayDee Jane – Keep on, který vyšel na labelu RMS Records, je k dostání v digitální podobě v distribucích jako např. na www.beatport.com a na vinylu v e-shopech www.decks.de / www.4djsonly.com i v dalších musicshopech.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Vogue v pražské Mecce
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016