PARTYINFO

 

QS BY S.OLIVER PRESENTS VOGUE WITH LAYDEE JANE & ORBITH

Datum konání:
12.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
LayDee Jane, Fcuk, Orbith, Goofy
2nd stage - Fcuk
Popis:
start 22:00, vstup 150/190 czk, vip 490 czk, holky do 23:00 zdarma
Line-up:
22:00 - 23:00 Goofy
23:00 - 00:30 Orbith
00:30 - 01:00 extravagantní módní show
01:00 - 04:00 LayDee Jane
04:00 - 06:00 Fcuk
 
 
Vogue: Nečekejte konfekci ani nudné DJs
Milujete módu se špetkou extravagance a libujete si současně v elektronické hudbě? Na pestrý mix obojího vás láká do klubu Mecca již tento pátek 12. 6. DJka LayDee Jane. Na její rezidentní noci nazvané příznačně Vogue zažijete atmosféru jako na fashion exhibicích v módních „mekkách“ Paříži, Miláně nebo Londýně. Netradiční kombinace textilních materiálů, odvážné střihy i výstřihy, barvy a tvary - takový je český „pohled“ mladé generace oděvních návrhářů z Technické univerzity v Liberci. Aktuální „pohled“ na hudební scénu pro změnu nabídne spolu s LayDee Jane i speciální host této klubovky - DJ Orbith, dále DJ Goofy a samozřejmě rezident DJ Fcuck. Před páteční akcí přinášíme kompletní program a praktické informace pro návštěvníky.
 


Tématem aktuálního dílu pražské klubové noci Vogue je móda a design viděná očima deseti začínajících návrhářů, absolventů katedry designu, oboru textilního a oděvního návrhářství při Technické univerzitě Liberec. Bakalářské práce v podobě několika originálních oděvních kolekcí zde představí Lenka Cábová, Petra Effenberková, Klára Haunerová, Miroslava Kohutiarová, Katarína Kopková, Naděžda Machová, Markéta Nepilová, Antonín Soukup, Klára Šedivá a Gabriela Žideková. Do svých modelů promítají návrháři nejrůznější témata, např. módní změny a kontrast mezi západním světem a naší zemí v éře socialismu nebo symboly, místa, budovy vyvolávající určité emoce, dále osudy žen stříbrného plátna, barevnost polární záře apod. Vyjadřovacím jazykem mladých návrhářů jsou přitom látky, jehla a nit, kterými dovedou vykouzlit dech beroucí až šokující módní kreace.



O hudební část večera se postarají rezidenti noci Vogue – DJ LayDee Jane a Fcuk. Právě LayDee Jane plánuje zahrát unikátní až tříhodinový set! O pořádný rozjezd akce se postará francouzský DJ Goofy. Poprvé se na Vogue představí legenda české taneční scény DJ Orbith.

Pozor – všechny slečny a dámy mají na tuto akci do 23. hodiny volný vstup! Ke každé zakoupené vstupence získáte zdarma volný lístek v hodnotě 169 Kč na jakýkoliv film do multikina Village Cinemas!!!
 
Vogue - rezidentní noc LayDee Jane již tento pátek

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Vogue v pražské Mecce
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016