PARTYINFO

 

O2 SÁZAVAFEST 2009

Datum konání:
30.07.2009 - 02.08.2009
Místo konání:
Kácov - areál Malá strana
DJs:
Live:
Moby, Jimmy Somerville, Freak Power, New York Ska-Jazz Ensemble, Die Happy, Grooverider, Gathering, Speed Caravan, The Kitchenettes, Fabio, Xandria, J.A.R., Dan Bárta & Illustratosphere, Monkey Business, Chinaski, Michal Horáček & Kudykam, Panama, Petr Rezek, Plexis, Prague Ska Conspiracy, Prostitutes PSH, Rybičky 48, Psí Vojáci, Ready Kirken (acoustic), Silent Stream Of Godless Elegy, Skyline, Slávek Janda Banda, Southpaw, Sto zvířat Švihadlo, Tereza Černochová, UDG, Veronika Padilla, United Flavour, Visací Zámek, Vladimír 518, Winner Of European Reggae Contest, Wohnout, Xavier Baumaxa, Support Lesbiens, Ewa Farna, Orikoule, Polemic, Sunshine, 100 °C, Basta Fidel, Bekofis, Blue Effect, Clou, Dying Passion, Fast Food Orchestra, Innocens, Indy & Wich, Jiří Schmitzer, Kamil Střihavka, Krucipusk, Kurtizany z 25. Avenue, Lakeside X, Marek Ztracený, Michal Pavlíček, Viewegh Michal, Mňága A Žďorp, Ohm Square, more
Info:
http://www.sazavafest.cz
Popis:
vstup předprodej 890/1200 czk
 
9 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Po rekordní návštěvnosti mají pořadatelé od O2 Sázavafestu slíbeno od O2 navýšení rozpočtu
V neděli po 8. hodině ráno začalo utichat středočeské městečko Kácov, kam na oblíbený O2 Sázavafest přijelo během předchozích čtyř dní rekordních více než 20 000 návštěvníků. Tím byla suverénně prolomena doposud nejvyšší čísla týkající se návštěvnosti, která se v roce 2007 i 2008 pohybovala okolo 15 000.
 
Na mimořádně podařený ročník zareagoval i Tomáš Dufek ze sponzoringu společnosti Telefónica O2 Czech republic, který na sobotní tiskové konferenci uvedl, že pro jubilejní 10. ročník festivalu, který se uskuteční příští rok na přelomu července a srpna, hodlá navýšit rozpočet.

Podle ředitele festivalu Pavla Kloupara se v programu 10. ročníku O2 Sázavafestu měla objevit zahraniční jména, která se setkala s fanouškovskou přízní za posledních 8 let festivalu, dále by chtěl na festival pozvat další velké jméno světové hudební scény. Letos v on-line rozhovoru na iDnes.cz přiznal, že uvažoval o pozvání, nebo už probíhala jednání o vystoupení, mladé italsko-australské zpěvačky Gabrielly Cilmi či britských kapel Coldplay a Stereophonics.  

Prakticky současně s probíhajícím O2 Sázavafestem 2009 začala příprava na další ročník. Nejen programově se budou v příštím roce snažit pořadatelé vyjít vstříc přáním svých fanoušků, kteří na festivalu vyplnili návštěvnický dotazník.
 
O2 Sázavafest: Zámecká scéna už ve středu Moby: "Vždy jsem se snažil dělat co nejvíc různorodou hudbu" Upřesnění k prohlášení ředitele O2 Sázavafestu Prohlášení ředitele O2 Sázavafestu ke zřícení O2 Arény na slovenské Pohodě O2 Sázavafest se blíží a ceny vstupenek klesají! Ředitel O2 Sázavafestu: Jacksona jsem chtěl na jubilejní 10. ročník O2 Sázavafest odtajnil celý line-up měsíc před začátkem festivalu! Už tuto sobotu se strhne bitva o O2 Sázavafest. Rozpoutá ji Ztracený! Holandská odezva na Guano Apes na závěr O2 Sázavafestu Festival O2 Sázavafest Battle začne už za pár dní, bez Farne Eternal Seekers na zámecké scéně O2 Sázavafestu! O2 Sázavafest Battle zahájí Marek Ztracený už v jednu odpoledne Republiku pohltí Moby night Pořadatelé O2 Sázavafestu čekají, že na Mobyho přijede do Kácově rekordní počet návštěvníků. Musí zrušit akci v Praze Na O2 Sázavafestu Moby, Grooverider, Fabio a Freak Power

Reporty

 
Report z O2 Sázavafestu od Sody
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016