PARTYINFO

 

BOOGIE

Datum konání:
29.11.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
TIMO BERIDZE (georgia) & Lucas Hulan & Braun & Malkao & Ezwel
Live:
Chapeau Bar: HOT STEP MELA - DJ Gadjo.cz
 
 
Timo Beridze hlavním hostem páteční Boogie

Specialgrower ve spolupráci s klubem Chapeau Rouge si vás dovolují pozvat v pátek 29. listopadu na další pokračovaní klubové noci Boogie. Jako hlavní host se představí Timo Beridze, který je znám především díky své produkci na takových labelech jako Beef Records nebo Shanti.

 

Timo pochází z města Tbilisti v Gruzii. Na jeho parties se představili velká jména světové deep housové scény jako např: Telepopmusik, The Timewriter, Audiojack, DJ Le Roi a mnoho dalších. Timo Beridze je velmi talentovaný producent, dj a zcela jistě mu náleží místo našeho hlavního hosta na listopadovém Boogie. Po dlouhé době se také mužete těšit na vystoupení legendárního pražského house DJe Petra Brauna, který zahraje svou novou muziku, na které makal v posledních pár letech. Petr Braun v tuhle chvíli připravuje s Lumiérem nový deephouse materiál a v blízké době mu výjde společné EP s australským producentem a djem YokoO na labelu Nightphunk Recordings.

timo beridze

Dále se na párty představí náš objev a to je pražský, mladý a hlavně talentovaný Ezwell, o kterém ještě uslyšíte. Tenhle mladej kluk přesně ví co má pustit aby byl pořádnej mejdan. Nebyl by to pořádnej Boogie mejdan kdyby chyběli residenti akce a to jmenovitě Lucas Hulan z Nightphunk Recordings a náš olejový magnát DJ Malkao. Co dodat ? Snad jen že akce se koná v pátek 27 listopadu od 22 hodin a na akci je vstup symbolických 50czk.

Do 22 hodin je vstup zdarma. Takže si nezapomeňte svoje disko jarmilky a koukejte dorazit na pořádnou dávku underground housu a techna.

Pro více informací klikněte na www.chapeaurouge.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016