PARTYINFO

 

CLASH!

Datum konání:
26.10.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
JEAN NIPON /ClekClekBoom Paris, THE FAKES, STIFLER SELECTA vs DIRTY LITTLE TOASTER, WOOSTEP, KEWU, JAYYARE, SPECTRE, MINT, LUKE MAYEN - live

Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Jean Nipon: Hrůza, láska a možnosti štěstí
Jean Nipon zboří Chapeau Rouge

Českému publiku se poprvé představý rafinovaný francouzský electro producent JEAN NIPON ze žhavého pařížského labelu ClekClekBoom. Živě zahraje talentovaný dream pop LUKE MAYEN. Trapovou stage bude diktovat FREEZER z Hypno808 a WOOSTEP. K tomu rezidentní THE FAKES, KEWU, JAYYARE a SPECTRE.

 

JEAN NIPON (ClekClekBoom /FR, electro).
Tajemný muž francouzské elektronické scény. Do Paříže prý přijel jenom s deskou Pink Floyd. Potom už se věnoval umění svobodnému i užitému. Navrhnul například lahev pro Coca Colu, hrál na bicí v hardcoreové kapele. Patnáct let už se také věnuje djingu. V duu Teamtendo svytvářeli hudbu z osmibitových Gameboyích, tehdy si ho také všimnul dnes už leegendární nahrávací značka Institubes. v současné době vydává u ClekClekBoom, jednoho z labelů, který určuje pařížské hudební trendy. Těšte se na jiskřivou směs posthouseu, bassu a electra.
http://www.facebook.com/JEANNIPONofficial

FREEZER (Hypno 808, post-trap).
Multižánrový producent z labelu Hypno 808. Svými peckami zásobuje tamní rapery Smacka a Huga Toxxxe. Freezer vystoupí na CLASHI! vůbec poprvé a bude headlinovat trap-dubstepovou spodní stage.
http://soundcloud.com/therealfreezer

LUKE MAYEN (dreampop, live).
Čerstvý dreampopový projekt, který má šanci stát se jedním z objevů letošního roku. Luke Mayen odešel z Deaths a vydal se na sólovou kariéru. V létě zahrál na festivalu Creepy Teepee, v srpnu pak vydal debutové EP Wonder Years.
http://lukemayen.bandcamp.com/

THE FAKES (electro, trash).
Rezidenti party CLASH!, soustředí se na míchání žánrů od indie a electra přes dubstep až k trapu. Nejnověji zremixovali pecku Borise Carloffa In My Lonely Room, kde hostoval Ghetto Priest, spolupracovník Massive Attack nebo Asian Dub Foundation.
http://www.facebook.com/thefakes

WOOSTEP (dubstep, trap).
Dvojice pražských dubstepových producentů. Dali se dohromady před dvěma lety a od té doby si vydobili solidní místo na domácí dubstepové scéně.
https://soundcloud.com/woostep

DJ JAYYARE.
Kmenový DJ Expresradia.

CLASH! v sobotu 26. října začíná ve 21 hodin.

Facebook:
http://www.facebook.com/events/416863248414158/


CLASH! probíhá za medialní podpory Francouzského institutu v Praze, mediálními partnery akce jsou servery Techno a Protišedi.
To je CLASH! Pojistky budou lítat!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016