PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
24.10.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz) feat. MC Manda, Yannick feat. Filip Markes (Yannick|Markes Project), Sanny (Sever Sound)
Popis:
start 21:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Čtvrteční Unplugged s živým vokálem a saxofonem!

Tak jak? Zima na nás po nocích cení už zase ty své mrazivé tesáky a máme opravdu už jen posledních pár podzimních dnů před sebou, než se budeme muset povinně zahalit do všech těch těžkých bund a kabátů. Koukejte jich využít na plné pecky - na lenošení v zahřátých duchnách máte ještě dost času! Že podzim až nebývale přeje klubům, o tom se přesvědčujeme rok co rok a radost z toho mají pokaždé všichni dýdžejové, barmani, produkční i majitelé klubů. My se na vás budeme těšit ve čtvrtek 24. října na House boatu U Bukanýra a je úplně jedno, zda si pro váš pobyt na párty Unplugged vyberete stylově pruhované námořnické tričko, nebo sáhnete úplně po něčem jiném z vaší garderoby. U nás se na dress code nehraje, vstupné se neplatí a začínáme s předstihem s muzikou, která vás zahřeje nejen u srdce, ale i po celém těle... A kdo je to "my"?

 

Tentokrát odstartujeme naši plavbu v prostoru i v čase úderem jedenadvacáté hodiny a rozhodně nebudeme spěchat. Jednoznačně ten nejpomalejší set z celého večera si tu vystřihne liberecký DJ Sanny, který na této palubě už několikrát dokázal, že není jenom ortodoxním fanouškem house music! Tentokrát předvede pro vaše uši svou slo-mo, nebo chcete-li slow motion, selekci. Jedna rada pro vás: je docela možné, že vám za ta léta bujarého poskakování v klubech až takto pomalá muzika způsobí při vašem pohybu problém... V tom případě se raději zabořte do pohodlných sedaček zdejšího korábu a vychutnejte si ji vsedě - rozhodně vám nikam neuteče. Po hodinovém zahřívání důvěrně známého prostředí se štafetového kolíku chopí už velmi dobře sehrané duo DJ Face a MC Manda a éterem se teď na dvě hodiny bude linout deep house, vkusně prošpikovaný nu discem. Deska vs. mikrofon – to je oč tu běží a co ty dva na Unplugged stále tolik baví! Další velmi dobře sehraná dvojice se ke slovu dostane úderem půlnoci. Yannick I Markes Project nám na místě vykouzlí velmi eklektický set plný emocí a notnou dávku psychedelie pro další dvě hodiny spolehlivě obstará živý saxofon! A dál? Pomalu otvíral, rychle bude zavírat... Ano, na přetřesu bude opět DJ Sanny a zatřese s vámi pořádně! Závěrečný set tohoto večera obstará liquid funk. Tolik rozpustilý, tolik veselý, tolik optimistický styl, který vám pro noční cestováni po Praze vykouzlí tak akorát úsměv na tváři...

#006 Face - Rauschzeit Mix Show by Myclick

3 hráči, jeden vokalista, jeden saxofonista a stylů, že jich jeden ani nemůže spočítat… Měsíc co měsíc vám Uplugged přináši spoustu stylových škatulek od lidí, od nichž byste to nečekali, a kteří zde mnohdy i sami sebe překvapí. Kdo má rád výzvy, ten je zde vítán – kdo miluje konzervy, ten ať raději čtvrtý čtvrtek v měsíci hledá doma otvírák.             

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 28. listopadu 2013 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Daho (Nula2) a Macio.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016