PARTYINFO

 

AIRCROSS

flyer
Datum konání:
29.06.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Takaaki Itoh (JAP), Daho, Elektrabel Live, Pavel Krejdl, Reznyk, Stanzim, 2K, AHZ, Mu:te
 
 
V sobotu v Crossu nezahraje jen Takaaki Itoh

Jak jste jistě již zaregistrovali, v sobotu 29. června 2013 k nám zavítá japonský technař Takaaki Itoh, kterému jsme věnovali poměrně dost prostoru, a proto se teď trochu podrobněji podíváme na ostatní techno DJs, kteří na večírku Aircross vystoupí po jeho boku...

 

Elektrabel

Samozřejmě nemůže chybět to nejkvalitnější, co nám naše česká techno zahrádka nabízí! Live projekt Elektrabel patří k opravdové špičce domácí elektronické scény. Napsalo se už spousta řádků a vedlo mnoho diskuzí na téma zaslouženého debutu na sublabelu Mission6277 mateřského labelu, nebo spíše mateřské lodi, Axis ikony techna Jeffa Millse. Nutno dodat, že velmi úspěšného ve všech směrech. Elektrabel přes svou specifickou zvukovou stránku vystoupení však stále roste. Jeho živák či set, ať už jde o klub nebo festivalové pódium, vždy patří mezi nezapomenutelný zážitek!

Dalším hrdinou bude Pavel Krejdl. Místo oslavných ód raději mrkněte na rozhovor, který připravila Scionka. Stále tolik skromný, stále tolik upřímný, stále tolik talentovaný aneb Pavel Krejdl, jak ho všichni známe!

Techno stage okoření také Daho. Polovička jabloneckých "Murder Boys" Daho & Ginger. Hraje od roku 1995 a jeho styl se vyznačuje především specifickým zvukem industriálního techna. Oba byli prvními průkopníky tohoto stylu v České republice a vedle DJingu úspěšně vedou jeden z nejlepších a zároveň jeden z posledních vinyl shopů u nás – Nula2.

Posledním účinkujícím je "killer" Reznyk, který se aktivně pohybuje na taneční scéně již třináctým rokem. Za tu dobu vystoupil na několika českých festivalech (SOL, Pig Fest, Shotgun). Současně se stará o booking serveru techno.cz a stále častěji pouští do světa i svoji vlastní produkci, zároveň je čerstvým otcem, takže se opravdu nenudí...

Ti všichni se na vás v sobotu budou těšit za mixážním pultem po boku japonského techno démona, tak si je rozhodně nenechte ujít. Startujeme už ve 21:00!

 
Takaaki Itoh tuto sobotu v Crossu Klubovka Aircross již koncem června Takaaki Itoh koncem června v Crossu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016