PARTYINFO

 

POINT2YOU

Datum konání:
14.10.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Rif Raf (Berlin/Tonkind), Schwa (Sydney/Beef Rec.) Subgate, Sajmon
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Nová pekelná noc Point 2 you bude 14.10. hostit berlínského Rif Rafa!

Berlínský sound v podání Rif Rafa, majitel labelu Beefrecords dj Schwa, Subgate a Sajmon - to je nový event v pražském Pekelném baru Point 2 you, který odstartuje v pátek 14.10.! Nová noc v pražském klubu Pekelnej bar je namířena na všechny clubbery, kteří holdují kvalitnímu soundu, který jen tak někde neuslyší. Pokud si myslíte, že spadáte do této skupiny party people - je namířena právě na vás!

 

Headlinerem premiérového dílu bude zástupce berlínského soundu Rif Raf, který se v českých luzích a hájích několikrát představil a domácí clubbeři ho mají živě v paměti díky jeho strhujícímu vystoupení na Milion Mariuhuana March. Tento litevský rodák, který vyrostl v Izraeli a nakonec zakotvil v australském Sydney, za svou kariéru vystoupil po boku světových jmen jako je Carl Cox, Radio Slave, Phil Kieran, Nick Curly nebo Gui Borato. Již zmiňovaný labele Beefrecords vydal jeho producentský debut Audio Chip s remixy od Saschy Braemera a Shades of Gray. Tento Rafaelův počin se umístil na předních příčkách hitparád prestižního Beatportu. V blízké budoucnosti spatří světlo světa další EP na Tonking records, na kterém Rif Raf spolupracoval s Alexkidem, Philipem Baderem a Uone, kteří se postarali o remixy. Na svém kontě má nespočet vystoupení v Israeli, Japonsku, Švýcarsku, Rusku, Seychellách nebo Rusku a 14.10. můžete ochutnat jeho sound i vy v Pekelným baru!

Mimo něj se na říjnovém Point 2 you představí polovina česko-australského projektu Shades of Gray a majitel labelu Beefrecords - Schwa, kterého netřeba více představovat. Tento charismatický dj a producent procestoval se svým record bagem téměř celý svět a na jeho labelu vydávají takoví producenti jako je Robert Babicz, Deepchild, Kreon, Jet Project, Arnaud Le Texier, Shur-i-kan, Pezzner nebo Mike Monday. Jeho set na říjnovém Point 2 you si opravdu nenechte ujít!

Třetím vystupujícícm na tomto eventu je dj Subgate, kterého znají clubbeři nejen z metropole, kde převážně působí. Subgate se během své desetileté kariéry představil téměř na všech prestižních parties a festivalech v České republice a se svým soundem vyrazil i do exotické Kostariky, Švýcarska, na Srilanku nebo Slovensko. Nezahálí ani ve studiu a tak se v blízké budoucnosti dočkáte na vydání jeho tracků u španělského labelu Harkee rec. nebo polského Fairy records. 

Posledním zástupcem party Point 2 you je západočeský bard Sajmon, který díky svému osobitému výběru tracků a brilantnímu mixingu skvěle zapadne do konceptu této party. Je rezidentem známého kadaňského klubu Liďák, kde společně se svým kolegou Josephem Karim produkuje úspěšný večer Basement Animals, který hostí domácí djské špičky.

Kompletní informace o party Point 2 you naleznete na www.pekelnejbar.cz a facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016