PARTYINFO

 

UNPLUGGED

flyer
Datum konání:
27.10.2011 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), feat. MC Manda, KamCZa (stepforward.cz), AhZ (stonedraiderz.cz)
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Čtvrteční Unplugged U Bukanýra

Tak jak? Nic moc, viďte? A další půlrok před námi nebude o nic lepší... Řeč je samozřejmě o té zimě, které tak nepříjemně zalézá za nehty a když zrovna nezalézá, tak nás to aspoň shora smáčí od hlavy až k patě. A když se podaří, co podařit se má, schytáme to za nehty i k té patě. Pak je logicky i ta naše nálada někde tam u bodu mrazu, smějeme se ještě o něco méně než obvykle, jsme podráždění, vytáčí nás maličkosti a nepříjemní jsme i na ty, které máme tolik rádi. Ano, podzim je tu se vší parádou, nikdo na něj nevypsal referendum, prostě tady ho máte a poperte se s ním, jak uznáte za vhodné... Přesto tam někde v dáli občas vysvitne i nějaká ta malá jiskřička. Jak málo stačí ke štěstí, když je náhle pracovní týden o celý jeden den kratší?! Ano, my na Bukanýru začneme to slavné datum 28. října slavit raději už o den dříve. Ve čtvrtek! :)

 

Na zářijové edici párty Unplugged jsme měli hned tři vzácné zahraniční hosty a historicky poprvé se u nás představil ostřílený berlínský producent Yapacc, vycházející hvězda minimalu Souki a rezident vyhlášeného moskevského klubu Propaganda – Onlee. Teď se vzhledem k výročí vzniku samostatného Československa sluší a patří, abychom co nejvíce hájili barvy domácí a na hosta ze Slovenska také určitě někdy dojde – tak slibujeme! Na programu večera tak budou speciální sety pánů, kteří se skrývají už léta za nicky Face, KamCZa a AhZ a kromě země původu je k sobě zároveň pojí i společný booking serveru techno.cz. Stylové rozpětí bude tentokrát tak široké, že je docela dobře možné, že ráno nalezne starý mořský vlk svůj druhý domov o pár centimetrů větší. Posuďte sami: emo dubstep, future garage, post 2step, ambient, deep dubstep a house - tohle všechno se tu během noci bude hrát, na to všechno se můžete podlomit v kolenou či s blaženým výkřikem povyskočit o metr vysoko. A kdo nemá rád instrumentálky a chtěl by v tomhle nevlídném počasí slyšel i nějaké to teplé hřejivé slůvko, tak si také přijde na své... S majkem se totiž na palubě bude promenádovat tam a zase zpátky MC Manda, jehož sexy feeling je vyhlášený. Sametový med, nebo medový samet? Něco mezi tím! Jeden z mála MCs u nás, který umí dýdžejovi naslouchat a ne s ním soupeřit o zájem tanečníků...

Nejen sety všech tří protagonistů budou však speciální - i tento díl Unlugged bude speciální. Zapomeňte na start v osm a konec ve tři - tentokrát si to s vámi pěkně protáááhneme! První černý kotouč se na gramofonu roztočí v půl desáté a pokud vás to s námi bude bavit, pak se spolu na vltavských vlnkách pohoupeme, dokud kohout nezakokrhá a černočerná tma se neprotrhá. Jsme na vás připraveni a rádi se podělíme o všechnu tu báječnou muziku, k níž jsme si za poslední dobu našli cestu. A až vy budete ráno hledat cestu ku domovu, také vám ji rádi ukážeme – tak slibujeme!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 24. listopadu 2011 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Rido a Airto (Roxy).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016