PARTYINFO

 

HAVANA CLUB GRAND PRIX 2011 - KVALIFIKACE

Datum konání:
15.09.2011 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Phenomen Music Club & Bar
DJs:
Phil Crow
Popis:
vstup zdarma, začátek mixologické soutěže od 10:00, začátek flair bartendingové soutěže v 19:00, přijďte se podívat, kdo se probojuje do velkého finále 29. září na Havana Club Grand Prix show!
 
 
Kvalifikace na Havana Club Grand Prix 2011 již příští týden!

Příští týden proběhne kvalifikace na lokální kolo světové barmanské soutěže Havana Club Grand Prix 2011, ze které bude vybráno vždy šest soutěžících v každé kategorii, kteří postoupí do finále 29. září v SaSaZu Prague. Následně vítěz mixologické části bude reprezentovat Česko ve světovém finále v Havaně na Kubě a vítěz flair bartendingové soutěže se bude mít rovněž možnost do Havany podívat.

 

Kvalifikace je poprvé v historii veřejnosti přístupná a vstup na ni je zdarma. Letos se v ČR prvně objevuje úplně nový koncept mixologické soutěže, to znamená, že probíhá bez chuťové poroty umístěné zvlášť od soutěžících v uzavřené místnosti. Namísto toho budou porotci soutěžící hodnotit přímo u barové stanice a soutěž bude probíhat formou barového hosta. Porota na místě drink ochutná, zkonzultuje se soutěžícím postup přípravy, ingredience, zvolené sklo, jeho vzhled, stylizované oblečení a další kritéria. Ve flairové části se objeví největší české hvězdy se svojí show létajících lahví a neuvěřitelných barmanských triků a porotci budou hodnotit originální nápady, čistotu provedení a celkový dojem vystoupení soutěžícího.

Počet přihlášených čítá letos nejvíce v historii všech kvalifikací Havana Club Grand Prix. Do mixologické části je přihlášeno 34 účastníků a poprvé je to i více než do flair bartendingové části, kde je do kvalifikace přihlášeno 21 soutěžících.

Finále soutěže Havana Club grand Prix proběhne 29. září 2011 v klubu SaSaZu Prague od 18:00 hod.

Moderátor večera Tomáš Ryšavý aka Pinďa provede návštěvníky flair bartendingovou částí. Mixologickou část bude doprovázet Zdeněk Kaštánek, jeden z předních českých top barmanů aktuálně pracující v Londýně.

Největší hvězdou doprovodného programu večera bude jednoznačně mistr mixu Benji Boko.

Ti, kdo přijdou, se mohou také těšit na Indy a Wich + KMBL live a český hudební projekt složený ze tří DJ´s Substance-D.

Rovněž vstup na finále je zdarma a drinky: Cuba Libre za 50,- CZK | ostatní drinky 70,- CZK

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016