PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
30.09.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Lerosa (Ireland / Azuri / Lunar Disco), Pat Heart (Afrodrops), Lukas Micka
Popis:
vstup zdarma
 
 
Lerosa zahraje na akci Just Like That!

Lerosa je pseudonym italského producenta Leopolda Rosy působícího na dublinské scéně. Leo, který se narodil v Římě, se k lásce k elektronické hudbě dostal přes italskou pop music osmdesátých let, později hip hop a acid house.

 

Jako DJ začal hrát na začátku devadesátých let, v roce 1995 se přestěhoval do Dublinu, kde se ponořil do hlubin temné elektroniky po tom, co si oblíbil Autechre, Drexciyu, stejně jako celou šíři detroitským stylem ovlivněného hudebního podhoubí. Vlastní hudbu Leo produkuje od roku 2000. Jeho záměrem bylo tvořit elektro, avšak postupně do něj implementoval další nekonvenční odnože housu a techna.

Leovým debutovým počinem bylo „Maike EP“ vydané u Dublin’s D1 Recordings v roce 2005. Následovalo kriticky úspěšné „Ruski“ produkované labelem Real Soon, po kterém zásluhou Enclave Recordings spatřilo světlo světa neméně význačné „Seeker EP“. Krátce nato vzniklo nadšeně přijaté „A Touch of Class“, které vyšlo u Uzuri a bylo vydáno v Německu. Poměrně nedávno vydal Leo klíčové „Millions of Moment“ u labelu Quintessentials, který byl v té době v plenkách.

Od té doby je jako remixer v jednom kole – nabídky se jen hrnou a přední stránky různých vlivných evropských časopisů zaměřených na elektronickou scénu zdobí jeho fota.

Časopisů, jako je například německý Groove Mag a De Bug nebo londýnský Strobelight Honey, stejně jako postupně se etablujících hudebních blogů, jmenovitě Infinitestatemachine, Test atd.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016