PARTYINFO

 

DRUMSTATION + TECHNO.CZ STAGE

flyer
Datum konání:
15.07.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Hybris (USA - Critical music), Philip TBC, Beast 67, Peejay + MC Procter, Stantha
techno.cz stage: Pavel Krejdl, Elektrabel live, Myclick, Reznyk
Line-up:
22:00 - 22:30 - Reznyk (special Minimal set)
22:30 - 00:00 - Myclick aka Dj Face (House set)
00:00 - 01:00 - Elektrabel Live (special Minimal set)
01:00 - 02:30 - Pavel Krejdl (techno set)
02:30 - 04:00 - Reznyk (techno set)
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Techno.cz představuje svoji stage - Cross Club

Pavel Krejdl, Elektrabel Live, Myclick aka DJ Face a Reznyk. Mrkněte na jejich krátké biografie a videa.

 

Pavel Krejdl /techno.cz, kovoshrot, CZ/
Stál u zrodu elektronické scény u nás a je právem považován za domácí technolegendu, která byla v minulosti vždy součástí kvalitního mejdanu, při němž se z reproduktorů valil dynamický techno sound. Ano, řeč je o dlouholetém matadorovi ze stáje Techna.cz Pavlovi Krejdlovi, který svého času patřil mezi nejčastěji hrající DJs a byl pravidelným hostem line upů těch největších a nejzásadnějších událostí taneční scény. Jeho styl není lehko definovatelný. Pavel je technicky velmi dobře vybavený DJ. Standardem je pro něj mix ze 3 gramofonů. Precizně a přitom stále dynamicky míchá kompozičně složité a energické techno. Pavel se představí v hlavní čas na techno.cz staigy v pražském Crossu.
Elektrabel Live | techno.czelektrabel.info |
Elektrabel je u nás pojmem. Napsala se už spousta řádků a vedlo mnoho diskuzí na téma zaslouženého debutu na sublabelu Mission6277, mateřského labelu, nebo spíš mateřské lodi Axis ikony techna Jeffa Millse. Nutno dodat, že velmi úspěšného ve všech směrech. Elektrabel přes svou specifickou zvukovou stránku vystoupení stále roste. Jeho vystoupení, ať už je to klub, nebo festivalové pódium, stále patří mezi nezapomenutelný zážitek. V roce 2011 vstoupil do bookinku techna.cz
Myclick aka Dj Face | techno.cz
Dj Face, známý také pod přezdívkou Myclick, který patří bezesporu mezi velké hudební nadšence. Dokazuje to jak svými DJ sety, tak spoluprací s médii jako je techno.cz, kam přispívá svými recenzemi, reporty a podobně. 
Face se za mixem pohybuje bezmála 17 let, takže o hudební lahůdky nebude nouze.
REZNYK | techno.czrzk-rec.com
Reznyk se aktivně pohybuje na taneční scéně již jedenáctým rokem. Byl součástí Line Upů na akcích jako Ultima (Roxy), MayBee (Fléda), Full Moon (Abaton), WU SOL (L-klub). Dále jste ho mohli zastihnout na festivalech jako Summer Of Love, Pig Fest Open Air, Shorgun Euro, MOVE. Reznyk je také aktivním promotérem a pořádá klubovky - MonoBox, Aircross a koncem roku vstoupil do bookingu techna.cz, kde se stará o booking djs. V roce 2008 vydal EP pod názvem Nem Lényeges na labelu kaktusrecordings.org.

 
Další Techno.cz stage v pražském Crossu!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016