PARTYINFO

 

LOUNGE PARTY

Datum konání:
13.07.2011 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Noir (Vibe) & Saybon (Black Dynasty)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Summer Calling v Roxy - středeční Black music Lounge parties

Summer Calling v Roxy ti přináší jedinečnou možnost ochutnat to nejlepší z black music po celé léto v rámci pravidelných středečních Black Music Lounge parties, kterými tě povětšinou provede vyhlášený pražský lev salonů - DJ Jorgos, který si vždy přivede hosta. Na prvním vydání to byl DJ Rawal, nyní ve středu se můžete těšit na DJe Noira a Saybona. Na dalším vydání 21.7. už to bude opět Jorgos a dj Akvamen, 28.7. vás čeká osvědčená kombinace Jorgos a Noir.

 

A na co se můžete na těchto Lounge parties těšit? Na energické mixy plné funky, soulu, rapu, hip hopu, RnB, electra a house music v příjemné lounge atmosféře. Za zmínku určitě stojí i nový letní stage dekor na bázi 3D projekcí na závěšených textiliích. To vše - zdarma, což znamená jasnou volbu pro středeční horké prázdninové noci!

Kromě toho jsme pro Vás na léto otevřeli celodenní "chillout" přímo u vchodu do klubu. Každý den kromě neděle od deseti do deseti se můžete v Roxy zastavit a občerstvit se v náročném a horkém pracovním dni! Wifi připojení zdarma je samozřejmostí, takže si práci můžete vzít rovnou do klubu!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016