PARTYINFO

 

CRYSTAL SUMMER CLOSING PARTY WITH SEAN TYAS

Datum konání:
29.07.2011 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Sean Tyas (usa), Laydee Jane, Martin Gredner, Voy-Tech
Line-up:
22:00-00:00 Voy-tech
00:00-02:00 Laydee Jane
02:00-04:30 SEAN TYAS
04:30-06:30 Martin Gredner
 
 
Sean Tyas hostem klubovky Crystal ve Fabricu!

Jedna z nejoblíbenějších a nejstarších pravidelných klubových parties v ostravském klubu Fabric s názvem Crystal je opět zde a opět s velmi atraktivním line-upem!

 

Tentokrát v čele s DJem, který ždímal poslední zbytky energie z návštěvníků letošní Trancefusion v Praze říkajícím si SEAN TYAS. Klub Fabric má tu čest, že se stane jedním z několika světových klubů, který bude zastávkou jeho celosvětové tour s názvem Tytanium Session Tour. SEAN TYAS, americký hudební producent a dj je dle slov Armina van Buurena jeden z nejlepších a nejtalentovanějších producentů současnosti, je remixérem hvězd jako jsou Moby, Christina Aguilera nebo Pink. Svou pracovitostí si Sean nejen nadále upevňuje pozici jednoho z nejrespektovanějších a nejhranějších producentů, ale díky svému sympatickému vystupování, energickým setům a legráckám za pultem se stává jedním z nejžádanějších DJů. A právě on bude headlinerem této párty.

Samozřejmě nebude chybět rezidentka této párty LAYDEE JANE, kterou není nutné dlouze představovat. Je třeba pouze připomenout, že patří k české djské elitě, hraní se věnuje již přes 12 let a již měla tu čest si zahrát například i v nejznámějším klubu na světě, Amnesia Ibiza, festivalech jako Creamfields, Streedparade, FFWD Dance Parade a dalších. Její energické sety měly obrovský úspěch po celé Evropě, Asii i Africe a věříme že ani tentokrát Vás svým setem nezklame.

MARTIN GREDNER, rezidentní dj klubu Fabric, je dalším djem, který tento večer roztančí vaše těla. Martin je typickým představitelem ryzího progressive house/trance s neuvěřitelnou dávkou energie, logiky, příběhu a emocí.

Line-up doplní mladý talentovaný dj VOY-TECH.

Na prázdninovém Crystalu aneb CLOSING PÁRTY s SEANem TYASem nesmíte chybět, protože jak všichni víme, klub Fabric se vždy na měsíc srpen zavírá, aby mohly být provedeny přípravy na novou sezónu. Takže si ho přijďte ještě pořádně užít ať se máte proč těšit na novou klubovou sezónu, která nám v září začne.

Gogo dancers, laser show, skvělý sound, ovocné bary a nezapomenutená atmosféra s tradičně příjemnými lidmi Vás čeká 29.7.2011 v ostravském Fabricu!

Vstupné je 200 Kč v předprodeji, který se odehrává v ostravkém obchodním centru Futurum, konkrétně v skate obchodě SubForm a taky v jeho provozovně na Nádražní ulici v centru Ostravy (bývalý Titty Twister) nebo pro Vás z daleka na emailu jirka@fabric.cz. Na místě bude vstupné 250 Kč.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016