PARTYINFO

 

CITY IMPACT

flyer
Datum konání:
09.07.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Gox
DJs:
Loutka, Schwa, Subgate, Finidi, Nkyp, Marty Fish, Kifli & Carrasco, P-Jay & Mark Evil, Pavel Faktor
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
City Impact s Loutkou, Schwou a Studio 54 dj's zítra v Goxu!
City Impact příští sobotu v Goxu s Loutkou a Schwou!

Nová noc v pražském Goxu nabídne 2 stage s 11 dj's v čele s Loutkou a Schwou! Příští sobotu odstartuje v pražském klubu Gox zbrusu nový event City Impact, na kterém se v budoucnosti představí  přední domácí a zahraniční dj's společně s talentovanou nastupujícící generací. Koncept party nabídne clubberům svěží sound současnosti, který je zárukou dobré zábavy.

 

Na prvním dílu této party se jako headlineři představí legenda domácí elektronické scény dj Loutka společně s majitelem renomovaného labelu Beef records djem Schwou, který je mimo jiné polovinou známého projektu světového formátu Shades of Gray.

O jejich support se postará Subgate, který je v poslední době stále více vytěžovaným djem nejen u nás, ale také v zahraničí, Finidi, jehož sound můžete letos ochutnat na hned několika letních festivalech a minimalový kouzelník Nkyp, který měl v minulosti tu čest vystoupit na světově uznávané Love Parade.

 

Na druhé stagi se můžete těšit na rezidenty známého pražského afterklubu Studio 54 - Marty Fishe, P-jaye & Mark Evila, Kifliho & Carrasca a Pavla Faktora - rezidenta online přenosu BPM.dj, kteří vám naservírují charakteristický sound tohoto afterklubu!

City Impact, který odstartuje již příští sobotu 9.7. ve 22 hodin je zároveň oficiální afterparty po festivalu Cinda Open air, který se uskuteční na Císařské louce.

Pokud plánujete návštěvu festivalu a pokračování na oficiální afterparty v klubu Gox, můžete se z Císařské louky dopravit přímo do Goxu nevšední dopravou formou party busu - www.busparty.cz, který vás přímo před brány klubu doveze.

Navíc pro prvních 50 příchozích jsou připravena mixovaná cd, takže se máte určitě na co těšit!

 

Více info naleznete na www.facebook.com/event.php?eid=216088441749054 a www.goxclub.cz.

 

Uvidíme se tam!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016