PARTYINFO

 

HOUSEBOX @ BAR CERNA OVCE

flyer
Datum konání:
10.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
Pavel Bidlo, Adelight, Lucas Hulan, Future George
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 - 22:00 Future George
22:00 - 00:00 Adelight
00:00 - 02:00 Pavel Bidlo
02:00 - 04:00 Lucas Hulan
04:00 - ??:?? Ping pong alss djs
 
 
Housebox - Kdo vystoupí s Pavlem Bidlem dnes večer v Černé Ovci + Line up!

Na novém večírku Housebox dnes večer v Baru Černá Ovce se po boku Pavla Bidla také představí DJka Adelight z Braekbeat.cz a Lucas Hulan z Nightphunk Recordings. Zde jsou jejich bigrafie.

 

 

Adelight – po narození pojmenovaná Adéla Vosáhlová pochází z Olomouce. Díky svému otci hudebníkovi, byla k muzice vedena už od malička (ne)povinnou hrou na klavír. V roce 1998 byly kluby plné elektronických beatů a ty postupně vytlačili Adéliny tolik oblíbené Pink Floyd. V roce 2002 se po programové a produkční stránce angažovala při znovuotevření a společenské reinkarnaci legendárního olomouckého klubu Metro. V roce 2003 se stěhuje do Prahy. Obklopena dobrým djským zázemím, se sama pokouší proniknout do tajů mixování. Zlomené beaty ji učarují ze všech stylů nejvíce. Od roku 2004 utužuje zkušenosti hraním nejen doma, ale už i na veřejnosti. Stává se rezidentem klubu Metro. Podílí se také na spoluorganizaci vlastních párty a je členem elektronického projektu Deep Fusion. Ten se vyznačuje spojením elektronické hudby, živých nástrojů a vokálů. Mezi známější akce na kterých Adelight vystoupila patří Tingl Tangl, Summer of love 2006, Sunset 2007, Buty-Skaf ve Ždáru nad Sázavou, a již zmiňovaný Metrochillout club v Olomouci. Také si zahrála po boku Freestylers ve Fabricu v Ostravě, Drumattic Twins a Elite Force v Roxy, Aquasky v Brně, dále pak v Casta Clubu v Liberci, v Nových Zámkoch na Slovensku, v Praze na Bukanýru , v klubu Bordo, Le Mirage, Akropolis, Zero, Cross … Pro její sety jsou charakteristické prvky funky, elektra a samozřejmě hutné basové linky. Zlomený rytmus občas zarovná pravidelným beatem a ráda zneužíva také zvuk živých nástrojů. Když je „potřeba“ ráda popožene tempo i do drum and bassových vod. Mezi oblíbené producenty patří Meat Katie, Lee Combs, Elite Force, Krafty Cuts, Drumattic Twins a z labelů Fat, Adrift, Finger Lickin, Lot 49, TCR, ...

 

 

Lucas Hulan -  hraje house music už 15 let. Začínal v roce 1996 v menších pražských klubech XT3 a Punto Azul, kde s kamaradem DJem Sidecarem začal objevovat kouzlo černých vinylových placek.

Jeho DJský talent mu zajistil i vystoupení na legendárních parties SHAKE v Roxy, po boku “táty” Loutky a spousty zahraničních hostů, především z Holandska, které ve své době (kolem roku 1998) znamenaly vrchol pražské / české klubové scény. Celá jedna generace clubberů na tyto akce dodnes vzpomíná jako na něco zcela vyjímečného, co se již nikdy nebude opakovat a na jejichž neuvěřitelnou atmosféru nikdy nezapomenou

Od té doby Lucas vystupoval snad ve všech českých a slovenských klubech (od Aše až po Košice), ale také v zahraničí (UK, Švédsko, Polsko, Švýcarsko, Costa Rica atd.), na všech možných tanečních i netanečních festivalech, vydal několik oficiálních kompilací, má vlastní značku NIGHTPHUNK, která začínala jako pravidelná noc v Roxy, dnes již zahrnuje také label Nightphunk Recordings, který vede společně s DJem Braunem a jejich releasy představují i tak zvučná jména jako Style Of Eye, Asad Rizvi, Herb LF, Shades Of Gray nebo Deepchild.

Lucas je taky pravý “party animal”. Ti, co ho znají, ví, co čekat. Ti, co ho ještě neznají, by tak měli učinit nejpozději v pátek v Černé Ovci. Kdo nezaži Lucase, nezažil správný pražský house!

Pro více informací checknete myspace.com/lucashulan

 
Housebox v baru Černá Ovce!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016