PARTYINFO

 

TONIGHT IS THE NIGHT!

flyer
Datum konání:
24.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Isaac Tucker (Spectrum live, UK), Uone (Beef rec., Aus), Danni B (Tickled Pink, Aus), Biodan (Roxy, Solstice rec., BioBull rec.), Slater (Tribal Vision rec.), Schwa (Shades of Gray, Beef rec.)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup do 23:00 zdarma, poté 80 czk
 
 
Isaac Tucker z kapely Spektrum již zítra poprvé v ČR. Yes!
Yes! To bude mejdan až na krev!

V pražském Yes klubu se chystá velká noc se třemi zahraničními jmény. Z Anglie přiletí člen kapely Spektrum. Z Austrálie dorazí dva djs a celý line-up doplní 3 djs z Prahy. Připravte se na tu pravou divočinu v Yes klubu!

 

Jako hlavní host se představí Isaac Tucker, který je členem známé anglické kapely Spektrum. Na svém kontě mají např. masivní hit "Kinda New". Tento track zremixovali Tiefschwarz a hráli ho djs jako Armand Van Helden, dj Hell a mnoho dalších. Isaac vystoupí v Praze poprvé!

Ewan Scott aka Uone se věnuje djingu více než 10 let a navíc je i hodně aktivní producent. V Austrálii pořádá vlastní festival Strawberry Field a je hodně propojený s pořadateli festivalu Rainbow Serpent. Určitě je to jeden z nejaktivnějších djs a promotérů v Melbourne a pro jeho vytíženost je velmi obtížné ho vůbec zabookovat.

Danni B se svým skvělým citem pro hudbu a taneční parket rychle stala jednou z nejžádanějších  djanes v Austrálii. Má skvělý vkus a jestli budete někdy v Melbourne, tak si určitě nenechte ujít její party Tickled Pink, která je hodně rozjetá.

Celý line-up doplní pražská trojice Biodan, Slater a Schwa, kterou asi není potřeba  zdlouhavě představovat, a která společně již mnohokrát vystupovala.

Další informace naleznete na facebooku:

www.facebook.com/event.php?eid=107708649321251

Brány Yes klubu se otevřou ve 21.00 a až do 23.00 bude vstup zdarma. Poté vás bude stát vlezné příjemných 80 kaček. Vstup je na vlastní nebezpečí, protože na tomto mejdanu se bude pařit až do úplného konce! Komu to bude málo, tak bude moct pokračovat na after party v Le Clanu. House party až na krev. Yes!

 

Dj Isaac Tucker (Spectrum live, UK)

 


Dj Uone (Beef rec., Aus)

www.soundcloud.com/uone

Dj Danni B (Tickled Pink, Aus)

www.residentadvisor.net/dj/dannib

Dj Biodan (Roxy, Solstice rec., BioBull rec.)

www.soundcloud.com/djbiodan

www.madtv.cz

Dj Slater (Tribal Vision rec.)

www.soundcloud.com/tribalvisionrecords

Dj Schwa (Shades of Gray, Beef rec.)

www.residentadvisor.net/dj/schwa

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016