PARTYINFO

 

TONIGHT IS THE NIGHT!

flyer
Datum konání:
24.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Isaac Tucker (Spectrum live, UK), Uone (Beef rec., Aus), Danni B (Tickled Pink, Aus), Biodan (Roxy, Solstice rec., BioBull rec.), Slater (Tribal Vision rec.), Schwa (Shades of Gray, Beef rec.)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup do 23:00 zdarma, poté 80 czk
 
 
Isaac Tucker z kapely Spektrum již zítra poprvé v ČR. Yes!

V pátek se v Yes! klubu chystá divokej mejdan až na krev a přinášíme vám mini rozhovor s hlavními hosty Tonight is the Night a jejich aktuální sety na stažení! Odpovídal Isaac Tucker z kapely Spektrum, australský dj a producent Uone a australská djane Danni B.

 

Jaké jsou tvoje plány na toto léto?

Isaac: Akorát jsem se vrátil ze Sonaru, což je jeden z prvních letošních festivalů, které jsem si opravdu užil. S kapelou Spektrum jinak makáme na 4. albu. Bude se jmenovat "The last inhabited place on Earth", děláme k tomu videa, organizujeme křest a koncertovou šňůru. Také často natáčím bicí pro různé kapely tady v Londýne a samozřejmě vystupuji jako Dj.

Uone: Koupání v šampaňském, techno dieta a tmavé kluby.

Danni: Právě cestuji po Evropě, abych na 6 týdnů unikla australské zimě. Zatím se bavím skvěle!

Jaká byla tvoje nejšílenější party v životě?

Isaac: Určitě to byla party Manumission na Ibize v létě 2005. Měli jsem se Spektrum obrovský hit Kinda New s remixem od Tiefscharz. Vyšplhal se až na první příčku. Najednou pro nás byly dveře s červeným kobercem všude otevřené a přitom týden před tím, jsem byl na Ibize jako turista a musel za všechno pěkně platit. Fakt paradox. Na mejdanu měli obří nafukovací hrad s tanečnicemi předvádějící bondage performance, strip tease a do toho akrobacii jako v cirkuse. Při tom všem hrál samozřejmě náš hit Kinda New a pařilo asi 15000 lidi. Na afterparty po téhle šílenosti se mě ani neptejte. To bylo ještě horší :) Povedenejch mejdanů jsem za život zažil mnohem více, není ale lehké si je všechny zapamatovat.

Uone: Život je ta nejšílenější party!

Danni: Nyní trávím pár dní na Ibize a musím říct, že přestože nejsem fanoušek megaklubů, tak Amnesia je něco fakt speciálního. Zařízení a zvuk klubu je nejlepší co jsem kdy zažila a muzika samozřejmě taky. V Cocoon prostě vědí jak na to.

Co se ti vybaví jako první věc, když se řekne Praha? (a nepoužívej google :)

Isaac: Neskutečná gotická scenérie a skvělý pivo jsou první věci, které mě napadnou. Každopádně ale rád zjistím o Praze více, až u vás budu.

Uone: Beef Records.

Danni: To se vrátím zpět do minulosti, do doby hradů, zámků a nádherné scenérie... a nebo plácám nesmysly?? :)

Řekni proč by lidi měli v pátek dorazit do Yesu na tvé vystoupnení?

Isaac: Určitě zahraji zatím nevydané věci z nového alba Spektrum. Jak originály, tak remixy. Můj set bude fúzí deep funky tracků s etnickou atmosférou. To odráží můj současný vkus, jak hudební, tak do jisté míry i politický. Revoluce na východe, to je socio-politické techno :))

Uone: Odpaním českou republiku!

Danni: No máme skvělou sestavu 2. australanů v lineupu a to v Praze jen tak nenajde. A pozor na nás, my umíme fakt kalit. Moc se na Prahu těším. Bude to pro mě po prvé a určitě se během hraní také udělam :))) haha

Už jsi někdy ochutnal pravej českej knedlík?

Isaac: Neměl, ale určitě přines nějaký do klubu. Rád ochutnám!!

Uone: A to je která buchta?

Danni: Ještě ne, ale už se na něj těším!

 

Line up doplní pražská trojice djs Biodan, Slater, Schwa.

Aktuální sety hlavních hostů na stažení naleznete zde:

Isaac Tucker (Spektrum live, UK) - mix na stažení

soundcloud.com/isaactucker/right-about-now-in-my-mind

Uone (Beef rec., Aus) - mix na stažení

soundcloud.com/uone/uone-live-dj-transahara-desert

Danni B (Tickled Pink, Aus) - mix na stažení

www.mixcloud.com/Danni_B

 

Další informace naleznete na facebooku: www.facebook.com/event.php?eid=107708649321251

Brány Yes klubu se otevřou ve 21.00 a až do 23.00 bude vstup zdarma. Poté vás bude stát vlezné příjemných 80 kaček. Vstup je na vlastní nebezpečí, protože na tomto mejdanu se bude pařit až do úplného konce! Komu to bude málo, tak bude moct pokračovat na after party v Le Clanu. House party až na krev. Yes!

 
Yes! To bude mejdan až na krev!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016