PARTYINFO

 

ELECTRIXX LIVE!

flyer
Datum konání:
10.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Marry Miss Fairy (UK)
Info:
http://https...
Popis:
vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk
 
 
Známá elektro formace Electrixx v Praze!

Ve dvou se to lépe táhne – toto přísloví rozhodně platí a obzvlášť v novém pražském klubu YES! V pátek 10.6 se tam totiž představí další úspěšná dvojice Electrixx z Německa, která se proslavila svým hitem „Tetris“ a která je zrovna na svém světovém turné. A co od nich můžeme očekávat a kdo se vůbec skrývá za tímto projektem?

 

Erik a Marph se potkávají v roce 2003 na party v Berlíně, kde spolu prohodí pár slov a po chvíli je jasné, že mají společné motto: Let us f**k the world! Již předtím měli oba své sólové projekty, muzika je pro ně vším a hlavně oba mají zálibu v jednom, tenkrát ještě neznámém hudebním stylu – new school hardcore electro. Jejich první singl “Frequenzstörung" je vyprodaný během jednoho týdne a projekt Electrixx se začíná objevovat stále častěji mezi bestsellery. Vrcholem se stává již zmíněný singl „Tetris EP“, který bourá hitparády po celém světě, stává se znělkou filmu „Step Up“ a  součástí Tiestova turné „Kaleidoskope“!

Za celou dobu působení vydali kolem stovky singlů a remixů, které se většinou lehce dostávají do TOP 20 a v roce 2011 se vydávaji na celosvětové turné nazvané “The Darkside of the Discoball” jehož součástí je i Yes Club v Praze!  V pátek 10.6 máte tedy také jedinečnou možnost shlédnout jejich audiovizuální show, plnou našláplého dirty electra a speciálních efektů!

Jejich live act doplní šikovná a sympatická Djane Mary Miss Fairy z Anglie, která vydává na labelu Wonkay Records, a ostřílení rezidentní DJs Yes Clubu, konkrétně Keewix, jehož singl „Mariachi Loco“ setrvával dlouhou dobu na první pozici žebříčků prodejnosti, Dave z multižánrové trojice Substance-D, S-Bish, který je znám spíše svými nekompromisními dubstep sety, ale rozhodně má v repertoáru nemálo zajímavých electro tracků a v neposlední řadě také Kid Reverse, který ví, jak publikum pořádně rozpálit!

Facebook event:

www.facebook.com/event.php?eid=185726184807985

www.yesclub.cz/electrixx

www.electrixx.de

www.facebook.com/official.electrixx

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016