PARTYINFO

 

STEREOHEROES

flyer
Datum konání:
03.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Stereoheroes
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Ulítlá dvojice Stereoheroes se řítí do Prahy!

V pátek 3.6 zažije nový pražský klub Yes! zemětřesení! Chystá se totiž akce s nekompromisní francouzskou dvojicí Stereohereoes, o které je známo, ze po jejich party nezůstane kámen na kameni. Svým drsným dirty electro stylem boří parkety po celém světě, jejich párty mají neuvěřitelný náboj a atmosféru, kterou si konečně můžete poprvé vychutnat i u nás!

 

Fabrice Delcambre a Sebastien Plé  se poprvé potkávají v roce 2004 na electro party v jižní Francii, oba mají stejný smysl pro humor, názory na muziku a chtějí spolu bojovat proti trendu minimalu, který je v té době v rozkvětu. O pár let později, konkrétně na začátku roku 2008, spolu tedy zakládají projekt Stereoheroes a jejich motto je jasné – vrátit úsměvy a živou atmosféru na taneční parkety. Hned jejich první track sklízí úspěch na blogách po celém světě a za pár měsíců již hrají v Austrálii, Japonsku, Číně nebo Švédsku. O rok později zahajují svojí první tour , připraveni hrát pro dvacetitisícový dav na festivalech jako Etd.pop, San Francisco nebo We Love Sounds v Sydney.

Do dnešního dne jejich produkce čitá více jak 20 originálních tracků a  nespočet remixů, jejich hudba je, jak oni rádi sami říkají, organizovaný chaos bez limitu, spojující drsnou basu, energické rytmy a ulítlé samply. Jejich tracky se nedají snadno zařadit do škatulky, jsou totiž směsí techna, electra, hip-hopu, hauzu nebo dokonce dn´b. Vydávají na slavných labelech jako jsou Dim Mak, Boxon nebo Level 75 a singly jako Boom Slang EP nebo Poundscake se zapisují do podvědomí fanoušků po celém světě.

Připravte se tedy na pátek dobře, v klubu Yes totiž zažijete party, jaká tu ještě nebyla. Hudební kvalitu Stereoheroes projektu ještě zvýrazní spičkový sound system Funktion One, ulítnout si budete moci i na 3D projekci a nebudou chybět osvěžující koktejly, které v tomto počasí přijdou rozhodně vhod! Vstup je pouhých 150kč, party začíná úderem deváté hodiny a končí v ranních hodinách..tedy pouze v tom případě, pokud Stereohereos opravdu klub nezboří :)

www.yesclub.cz/stereoheroes_in_yes_club

www.myspace.com/stereoheroes
soundcloud.com/stereoheroes
www.stereoheroes.com/
www.facebook.com/Stereoheroes

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016