PARTYINFO

 

MYSTICAL RITUAL OPEN AIR 2011

Datum konání:
10.06.2011 - 12.06.2011
Místo konání:
Chotěvice - Sv.Kateřina
DJs:
Alezzaro (Iono Records/Paradise Festival, Austria), Young Kim (Etnicanet Records/Arkanoydz, South Korea), Naima (Mindfunk Records, Austria), Philoso (Free Radical Records, Austria), Mabeat&Bongo (Hallabanaha/MAE, Poland), Ochen (Lesnaszajka, Poland), Salvi (Fantazja/MAE, Poland), Sao&Sagus (Goawake/Mysticsound, Slovakia), Ondrej Psyla (Mystical Waves), Ypsylon (Mystical Waves, Slovakia), Rahmanin (Mystical Waves, Slovakia), Dwaid (Mystical Waves, Slovakia), Gulliwer (Mystical Waves), Jandis (Zero Point), Basic, Circuit Jerk, The Funny Astroanut (Paradise Festival, Austria), Sagus and "Qntla live guitar" (Goawake/Mysticsound, Slovakia), Psygor (Psyalaska, Slovakia), Josef Sedloň (Elemental Records, Roxy Prague), Roman Rai (Flow, Roxy Prague), Fatty M (Flow, Roxy Prague), Dwaid (Mystical Waves, Slovakia), Peky (HedoniX), Rachetik (HedoniX), Kashmir (HedoniX)
Live:
Hedonix (Electric Power Pole Rec/ Vertigo Records, Australia), Egorythmia (Iono Records, Macedonia), Malice in Wonderland (2to6 Records, Austria), Mole (Looney Moon Records, Italy), Kurangbe - live drums show, GMO vs. Dense LIVE!!! (Chillgressive Tunes/Altar Records, Germany), Juju Planet Dub LIVE!!! (Tip Top Underground, Slovakia), Sonority LIVE!!! (Elemental Records)
Info:
http://www.psytrance.cz...
info@mysticalwaves.com
Popis:
vstup předprodej 240/390 czk, na místě 450 czk Decoration: Omicron (Belgium), Fluorobotanics (Czech), Psyalaska (Slovakia), SpiralkaT (Slovakia), Cyreal (Cybofunk)
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Změna místa konání festivalu Mystical Ritual 2011
Představujeme 7. ročník festivalu Mystical Ritual!

Mystical Waves si vás dovolují pozvat druhý víkend v červnu na první ze dvou open airu, které plánují pro léto 2011,do rekreačního střediska Sv. Kateřina u obce Chotěvice. Zde proběhne 7. ročník festivalu Mystical Ritual. Na dvou scénách se představí řada zajímavých live actů a djjů, jenž nám zmapují dění na světové psytrancové scéně.

 

Vyjmenujme si jich pár:

Projekt Egorythmia patří v celosvětovém měřítku k nejuznávanějším progressive trance producentům na světě. Spolupracoval se jmény jako:Ace Ventura, Liquid Soul, Eclip, Zyce a další. Jeho zvuk je velmi ojedinělý a vyjímečný. Dokladem tomu řada releasů na různých labelech a hraní po celém světě.

Projekt Hedonix z Austrálie zahraje v plném dvojčlenném složení. Jejich deska z ruku 2009 a mnoho skladeb na různých kompilacích nás můžou navnadit na jejich live act. Ten se ponese v duchu moderního Goa.

Temnější stránku psytrancu přivezou do Pivoně kluci z projektu Malice in Wonderland. Temný a Svižný dark psychedelic odprezentují v průběhu první noci. Z Itálie se k nám provrtá Mole. Pod značkou Looney Moon records čeká řada tracku k vydání a my je uslyšíme live na festivalu Mystical Ritual. Jeho styl je noční full on trance s pevnou basovou linkou.

Line up doplní řada djjů. Představíme si jednoho z nich. Young Kim pochází ze severní Koree. V devadesátých letech se přestěhoval do Milána a začal skládat pod autorským jménem Arkanoydz. Tento projekt tvořil s jedním členem z legendárního projektu Etnica. Od jeho tří hodinového setu si slibujeme průřez historií psytrancu respektive goatrancu. Od roku 1998 po současnost.

V chill outu nesmíme zapomenout na projekt GMO vs. Dense. Z Norimberku přijedou pánové Olaf a Christian zahrát tří hodinový live set. Na značce Altar Records jim v roce 2010 vyšlo velmi povedené album Through Other Glasses, jenž se pohybuje na rozmezí chilloutu a progressivního zvuku. Pánové si to nazvali po svém-chillgressive a na to samé se můžeme těšit u Domažlic. Po zkušenostech z loňského ročníku jsme opět svěřili ozvučení obou stagí berounskému sound systému Silent Noise. Atmosféra v prostoru párty bude dále utvářena UV aktivními plátny a 3D objekty.

UV aktivní plátna přiveze Lukáš Kavík aka Fluorobotanics, který letos oslavil stý booking v zahraničí. O string dekorace se letos bude starat belgický Omicron. Pro oddych bude připravený sky dóm. V něm bude umístěn chill out s čajovnou.

Občerstvit se můžete na půdě 2 barů + 1 bar s míchanými nápoji. Dále bude připraven Space Bar od Mithras Temple.

Doprava:

Z Prahy autem musíte do obce Chotěvice a odtud už bude cesta na festival vyznačena. Pokud pojedete vlakem z Prahy do Chotěvic,tak s přestupem v Trutnově nebo v Chlumci nad Cidlinou. Autobusy jezdí z Prahy (Černý Most) a s jedním přestupem se dostanete do Chotěvic. Veškeré spoje naleznete zde: www.idos.cz.

Navigace:

50°30'5.691"N, 15°46'31.213"E

Další informace na www.mysticalwaves.com

Těšíme se na vaší účast!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016