PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO: NORTH EDITION

Datum konání:
25.02.2011 - pátek
Místo konání:
Varnsdorf - Peklo RC
DJs:
Franke, Scytche, F–Nest, LamyCZ, Shimita
Info:
http://www.wix.com...
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
 
 
My Name Is Techno: North Edition ve varnsdorfském RC Peklo

Již podruhé tento měsíc zdravíme naše fanoušky a fanynky dobrého techna a to se skvělou zprávou. Poprvé se s naší klubovou nocí My Name Is Techno podíváme mimo Prahu a to na sever Čech , přesněji do malého městečka Varnsdorf, kde to 25.2.2011 v místním RC Peklo rozduníme pořádnými techno beaty. A bude se rozhodně na co těšit.

 

Pozvání na toto speciální pokračování této klubové akce přijal pro naši velkou radost matador české taneční scény, výborný DJ a člověk a je jím DJ Franke, který Vás touto divokou nocí rozhodně nenechá chladnými. Můžeme se společně těšit na techno v jeho parádním podání.

Dalšími, kdo Vás budou touto nocí plnou techno beatů provázet, jsou průkopníci techna v severních Čechách, kteří stáli u zrodu dříve skvělé a jediné velké party v tomto výběžku. A samozřejmě nesmíme zapomenout na pravidelné techno akce v rumburském RC klubu. Tito DJs si zahráli po boku všech našich známých i zahraničních DJs a jsou to DJ SCYTHE a DJ F–NEST.

Jako již tradičně, posledními kdo budou přikládat pod kotel, budou samotní organizátoři této akce, kteří mají techno connection na svědomí a to jsou DJ LamyCZ a DJane Shimita. Můžete od nich očekávat techno v podobách všelijakých, rychlých, zlámaných a rozhodně to bude techno jako řemen.

Akce bude doplněná o strobo, lights a různé performance. Připraven bude sound system o výkonu 5 kW, který je naprosto dostačující a který zaručí parádní zvuk, abyste si noc plnou techna náramně užili. Vstupné na tuto akci je 50,-. Startujeme úderem 20. hod a budeme pokračovat do pozdních ranních hodin. Z okolních měst je výborná dostupnost vlaky ČD a popř. zde velmi levnou TAXI službou.

Tak a nám nezbývá než se s Vámi rozloučit a budeme se těšit na 25.2.2011 v RC klubu Peklo ve Varnsdorfu. Neseďte doma a přijďte s námi zapařit na techno v jeho nejlepších podobách a v těchto krajích již téměř zapomenutých. Brzy na slyšenou.

techno connection

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016