PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

flyer
Datum konání:
07.01.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Raffael de la Rue, Billy Bright, Pete Walk, Yan Dark
Popis:
vstup 190 czk, vip 490 czk
 
 
Lednová Studio 54 Night tento pátek v Mecce!

Raffael de la Rue, Pete Walk, Yan Dark a Billy Bright na lednovém vydání Studio 54 v klubu Mecca + cd zdarma! Již tradičně patří první pátek v měsíci prestižní klubovce Studio 54 @ Mecca, na které se pravidelně představují rezidenti domácího afterklubu, o kterém se povídá nejen po celé České republice, ale i v zahraničí, a který pravidelně spolupracuje na nejznámějších tuzemských akcích jako je například Mácháč, Sensation nebo Transmission....

 

Nejinak tomu bude i první lednový pátek, kdy se opět rozezní charakteristický Studio sound pražskou Meccou a pro všechny návštěvníky bude opět připravena party, na kterou se nezapomíná. Headlinerem lednového dílu bude mladý, charismatický DJ nastupující generace, který díky svému osobitému stylu našel místo hned v několika domácích klubech jakožto rezident. Ano, řeč je o Raffaelovi de la Rue, jehož sety mají vždy ten správný vývoj a jsou nabité skvělou energií, která vás rozhodně dostane.

Druhým vystupujícím je Billy Bright, který je znám skvělým mixingem a výběrem tracků, v nichž nezapomíná na staré osvědčené hity a vhodně je kombinuje s aktuálními tracky světových producentů. Třetím zástupcem stáje Studio 54 je populární Yan Dark, jehož sety jsou vždy pomyslnou třešní na dortu každé party, kde je tento sympatický DJ na jejím lineupu. Posledním DJem lednové Studio 54 night @ Mecca je matador pražské housové scény - Pete Walk, který v poslední době využívá při svém vystupování technologie Ableton, která mu umožňuje sety opravdu vytvářet a dělat je tak více kreativními.

Jako vždy obdrží každý návštěvník u vstupu cd Studia 54 zdarma a při zakoupení VIP vstupenky bude odvezen Studio 54 Hummerem na oficiální afterparty, která startuje již ve 4 hodiny!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016