PARTYINFO

 

NAVIGATORS

flyer
Datum konání:
21.12.2010 - úterý
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Robot
Live:
Navigators
Info:
http://www.navigators.cz
Popis:
start 20:30
 
 
Koncert Navigators příští týden v Lucerna Music Baru

Navigators mají za sebou nepochybně nejvýznamnější rok své dosavadní kariéry. Na jaře vydali veleúspěšnou druhou desku My Place. V létě sklidili nadšené ovace jako předkapela slavného Seala a objeli největší české hudební festivaly. Vypustili do světa hned tři klipy s vlajkovou lodí v podobě „sirkového“ videa ke skladbě My Place. Na podzim zbourali konvenční hradby akce Jazz na hradě, kde svým vystoupením nadchli i prezidenta republiky. Přesto Plavci ( jak Navigators označil díky špatnému překladu redaktor Parlamentních listů) pracují usilovně dál a pečlivě připravují svůj každoroční vrchol koncertní sezony – vánoční speciál v Lucerna Music Baru.

 

V úterý 21.prosince si přijdou fanoušci Navigators opravdu na své. Nejenže si užijí kapelu v rozšířené jedenáctičlenné sestavě s dechovou sekcí a varhany, budou také svědky premiéry výpravného klipu Getting Out a slavnostního křtu limitované edice troj-vinylu Sky Travellin´/ My Place, který obsáhne obě dosud vydané desky v nejlepší možné zvukové kvalitě.

Za námětem klipu Getting Out opět stojí režisér a grafik Pavel Fuksa, díky kterému obletěla píseň My Place celý svět. Grafickou podobu klipu otiskl například Der Zeit Magazine či grafický časopis IDN, který vychází v New Yorku a Hong Kongu. V případě klipu Getting Out ale půjde o úplně něco jiného. Fanoušci se mohou těšit, že spatří členy kapely tak, jak je dosud neviděli.

Také letos Navigátoři pokračují v úspěšné spolupráci s charitativní organizací Rozmarýna. Loňský fantastický zisk 114 000 Kč z dražby velkoformátové fotografie kapely od Romana Černého chtějí překonat další dražbou na vánočním koncertě. A hlavně výtěžkem z prodejně-dobročinné výstavy originálních plakátů, které Pavel Fuksa vytváří pro každý koncert kapely. Prohlédnout si je můžete na nových stránkách Navigators.cz a na facebooku. Výstava pak začíná v sobotu 11.12 v pražské kavárně Rozmar (Trojická 1, Praha 2).

Než oprášíte své gramofony a zaškrtnete si úterý 21.12. v kalendáři vánočních večírků tlustým fixem, zkuste vyhrát dva lístky! Vyfoťte se s deskou My Place na svém oblíbeném místě a fotku pak pošlete na zeď profilu Facebook/Navigatorsmusic pod heslem My Place Projekt. Slosování proběhne v sobotu 18.12. Nechcete nechat nic náhodě? Lístek už teď nejlevněji pořídíte přímo na kase Lucerna Music Baru, nebo v tradičním předprodeji Ticketpro. Akce startuje ve 20:30 a po “Plavcích” roztočí kormidlo zábavy afterparty Dj Robota.

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016