PARTYINFO

 

PEOPLE FROM IBIZA

flyer
Datum konání:
11.12.2010 - sobota
Místo konání:
Kolín - Staré Lázně
DJs:
Les Schmitz, Tommy Rogers, Enrico, Peet
 
 
People From Ibiza v sobotu ve Starých Lázních Kolín!

Rezident světového klubu Amnesia - Les Schmitz, Tommy Rogers, Enrico a Peet v sobotu ve Starých Lázních! Jednoznačně party roku klubu Staré Lázně! 11.12.2010 v sobotu se v Kolíně ve Starých Lázních uskuteční originální party z nejlepšího party místa na světě - ze slavné Ibizy! A to přímo z Amnesia, z klubu, který byl 3 x vyhlášený na světoznámé hudební konferenci v USA v MIAMI jako nejlepší klub na světě!! Všichni máme živě v paměti Amnesia party z minulého roku, kdy Staré Lázně praskaly ve švech a mejdan se povedl na jedničku! Uplynul rok a Amnesie je opět zpět!

 

Na party zahraje renomovaný dj z Ibizy a to přímo Les Schmitz, který byl zvolen nejlepším rezidentním djem na IBIZE!! Tento dj je hlavní rezident jedné z nejprestižnějších parties na světe LA TROYA, na kterou navštěvují každou středu více jak 7000 party people a na druhé party neméně slavné a to ESPUMA!

Další perličkou tohoto večera je, že Dj Tommy Rogers má narozeniny a tak to sfoukne při jednom a oslaví je na této párty! Jako dárek si pro vás připravil jak jinak, než nové narozeninové CD. Dalším skvělým djem na této party je DJ Enrico, kterého velmi dobře znáte ze STUDIO 54 Night, která se pravidelně pořádá ve Starých Lázních a má vždy úspěch. Tommy Rogers i Enrico měli tu čest letos v srpnu na slavné Espuma party v Amnesii na Ibize vystoupit a věřte, že to byl nezapomenutelný zážitek. Čtvrtým a posledním vystupujícím tohoto večera je dj Peet, který neodmyslitelně k party Dirty Dancing  patří!

Sečteno a podtrženo: 11.12.2010 se v Kolíně odehraje party roku tohoto klubu, kdy kombinace dlouhodobě nejlepší party v ČR Dirty Dancing Tommy Rogerse a Peeta a Amnesie z Ibizy jako nejlepšího klubu na světě zastoupené djem Lesem Schmitzem a spojené s oslavou narozenin Tommy Rogerse, slibuje mega mejdan a máte se určitě na co těšit!

Akci podporuje:

www.starelazne.cz

www.djtommyrogers.com

www.studio54.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016