PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
11.12.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Fatty M. (nightphunk), Clubvibe (roxy), Lillou (roxy)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Poslední vydání oblíbených Sexy Beats na Bukanýru v roce 2010

A protože jsme vám velmi vděčni za vaši přízeň, rozhodli jsme se pozvat na předvánoční žůrku hosta, který hrál na jednom z nejvydařenějších  dílů letošní série Sexy Beats – DJane Lillou. Ta vás na květnovém vydání přiváděla k šílenství svými minimal-deep-elektro house rytmy a při debatách s našimi návštěvníky její jméno nejčastěji zaznívá v souvislosti s nejlepšími Sexy Beats během tohoto roku.

 

I na posledním předvánočním Sexy Beats na Vás Jana (Lillou) vybalí ty nejlepší palby ze svého natřískaného kufru plného aktuálních novinek společně z nejlepšími fláky měsíců a let minulých. Samozřejme nebude ochuzeni ani o sety residentů Sexy Beats, DJů Fattyho M a Clubviba, kteří vám tímto poděkují za hojnou účast a podporu v tomto roce opět svými euforyckými sexy beaty, které máte tak rádi. Party začne ve 22.00, bude se hrát dokud nám síly budou stačit (max. do 8.00 ráno :-) a vstup je jako obvykle zdarma. Těšíme se na vás v sobotu na Bukanýru!

PS: A jako druhý dárek a zároveň přívítání v roce 2011 jsme pro Vás na 15. ledna 2011 připravili opravdovou lahůdku. Hudební set skládající se z pecek, které tancechtivé klubery přiváděly k extázi posledních 15 let, Vám naservíruje legenda z největších – Pavel BIDLO. Více info v lednu 2011.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016