PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO PART IV : CHRISTMAS EDITION

Datum konání:
17.12.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Monotype (technokracie.org), Zwooky vs Halama (tektoys.org), LamyCZ (techno connection), Shimita (techno connection)
 
 
My Name Is Techno : Christmas Edition v pražském Styxu

Čas neúprosně běží, neuplynul ještě ani měsíc od posledního dílu klubové akce My Name Is Techno v pražském STYXU a už se na nás valí další pokračování. Jelikož to bude týden před Štědrým dnem, přesně 17.12.2010, nazvali jsme tuto akci s podtitulem Christmas Edition.

 

Jak už název napovídá, půjde především o mejdan předvánoční. Samozřejmě nebudou chybět vánoční dekorace, možná i stromeček a dárečky samozřejmě v podobě pořádného techna. Akce bude doplněná o stroboskopy, videoprojekci a plno dalších vychytávek a celé to vypukne úderem 21h.

No a kdopak nám bude nadělovat to pravé vánoční techno???

K naší velké radosti přijal pozvání děčínský rodák a náš krajan, dříve hrající za techno.cz, dnes u seskupení technokracie.org a je jím DJ MONOTYPE, který se již dnes ubírá cestou minimalového zvuku, ale my máme přislíbeno techno jak se sluší a patří a to rovnou ze 3 gramofonů, už se nemůžeme dočkat.

Dalšími, kdo nám budou nadělovat bohaté a veselé techno beaty, budou pánové z tektoys.org a budou to DJs Zwooky vs Halama. I když už klasické techno nehrají, bude pro nás ctí, že i oni nám přislíbili techno tak, jak ho máme rádi a jelikož je to srdcová záležitost, myslím, že se máme na co těšit.

A posledními, kdo nám budou nadělovat techno v jeho všelijakých podobách, budou samotní aktéři této klubové akce, seskupení TECHNO CONNECTION a to LAMY CZ a Djane SHIMITA.

Pokavaď se budete chtít odreagovat od toho vánočního šílenství a spěchu kolem nebo naopak nasát přátelskou a téměř rodinnou atmosféru, kterou si tento mejdan postupně vybudoval, zavítejte za námi na nějaký dobrý drink, popř. zapařit na klasické techno a dobře se pobavit. Budeme se na Vás moc těšit a samozřejmě Vám všem chceme za Techno Connection popřát krásné prožití Vánočních svátků a poděkovat všem za podporu v tomto roce a za energii, kterou nás nabíjíte. A rozhodně se máte v roce 2011 na co těšit.

TECHNO CONNECTION

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016