PARTYINFO

 

TRANSMISSION AFTERPARTY

Datum konání:
07.11.2010 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Billy Bright, Eagle, Enrico, Faith, Pete Walk
 
 
Studio 54 uvádí oficiální afterparty po Transmission!

Studio 54 vás zve na jedinou oficiální afterparty po halovce Transmission s Eaglem, Enrico, Faithem a Petem Walkem, která bude opravdu ve velkém stylu! I po zavření bran pražské O2 arény, kde tuto sobotu proběhne nejočekávanější halovka letošního podzimu, na které vystoupí 7 dj'ských superstars světového formátu si můžete prodloužit váš večírek na jediné oficiální afterparty, která startuje již ve 4 hodiny v předním pražském afterklubu Studio 54 (Hybernská 38, Praha 1).

 

Na této velkolepé afterparty, která vždy oplývala opravdu jedinečnou atmosférou, vystoupí Eagle, Eagle, Faith a Pete Walk, kteří se se svým soundem zaručeně přispějí tomu, že na tuto afterparty se bude opět dlouho vzpomínat! Oficiální Transmission afterparty startuje již ve 4 hodiny, kdy se o rozjezd postará Billy Bright! Více informací naleznete na www.studio54.cz

 

Doprava:

MHD

Nejsnadnější doprava od O2 arény do Studia 54 městskou hromadnou dopravou je využití metra trasy B ze stanice Českomoravská do stanice Náměstí Republiky, která leží v bezprostřední blízkosti Hybernské ulice.

Taxi

Druhou možností je využití taxislužeb, které se budou pohybovat přímo před O2 arénou. Adresa klubu Studio 54 je Hybernská 38.

 

Těšíme se na vaší návštěvu!

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016