PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT

Datum konání:
26.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Bon Finix, Tripmain, Smix, Zajíc
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
22:00 - 00:30 Bon Finix
00:30 - 03:00 Tripmain
03:00 - 06:00 SmiX
06:00 - ??:?? Afterparty po akce Reflections @ P.M. Club
 
 
Kick da Night tento pátek v Prdeli!

Dalšího pokračování klubové party Kick da Night se dočkáte již tento pátek. Tak jako každý měsíc se tato party bude konat v její pražské základně, kterou je v Club Prdel. Tentokrát si rezident akce Bon Finix přibral k sobě dlouholetého parťáka Tripmaina, s kterým spolu tvoří projekt Bon Trip.

 

Po mnoha letech vystupování je Tripmain již známým jménem v Česku i na Slovensku. Přináší jedinečný sound na každý parket, kde hraje, který je jak energický, tak poetický! Nedávno spojil své síly s 2 producenty z Nizozemí a vytvořili uskupení Block & Crown, jejichž hudební tvorbu vydali i velké labely Kontor, Hed Kandi, Defected, Big Boss Records nebo Fektive. Jejich hit 'Confusion' dosáhl do Top 50 v německých hitparádách, tracky 'Hiphouse Junkee' a 'Here We Go' se dostaly na pozice 5 a 8 v nizozemských hitparádách a vzhledem k dosavadním úspěchům má tento projekt našlápnuto k evropskému i světovému úspěchu. Je jedno kde hraje, Tripmain vždy ví, jak potěšit posluchače, protože má mnoho zkušeností z velkých i menších akcí. Pro lepší představu vyjmenujme alespoň pár známých akcí, na kterých hrál: Pleasure Island, Ministry of Sound, Prague Summer Sessions, Rock For People, Mácháč, Summer of Love, Bed Supper Club (Worldwide) Café Mambo Ibiza.

Rezident DJ akcí Kick da Night Bon Finix patří mezi nejoblíbenější DJs v Česku. Během své kariéry Bon Finix prošel rezidenturou ve většině významných pražských klubů a vystoupil na mnoha předních festivalech, jako jsou Creamfields Central Europe, Summer of Love, Mácháč anebo Pleasure Island. Momentálně se těší z pozitivního ohlasu na jeho singl “Catwalker”, který si našel podporu od známých DJs jako Tiesto, M.I.K.E., Graham Gold, Mike Koglin, Breakfast, Manuel Le Saux, Will Atkinson, Greg Cerrone nebo Andy Moor.

Pozice oficiálního support DJe akcí Kick da Night pro novou sezónu přijal nováček na scéně DJ SmiX, který se postará o vyždímání posledních zbytků energie na závěr akce. Horní bar stage povede v komerčním duchu DJ Zajíc. Vstup po celou noc je jako obvykle zdarma!

Nalaďte se na tuto party poslechem posledního dílu Kick da Night Radio Cast, který je volně ke stažení zde. (bonfinix.posterous.com)

Více informací:

www.kickdanight.com
www.clubprdel.cz

RSVP

Chystáte se na tuto party? Potvrďte vaši účast na Facebooku zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016