PARTYINFO

 

BELIEVE

flyer
Datum konání:
26.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Kostel
DJs:
Tazz & Biodan
Live:
Spirit Catcher
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Videopozvánka na páteční Believe se Spirit Catcher live Spirit Catcher live show v klubu Kostel!
Spirit Catcher Live zavítají do Prahy!

Belgické duo Spirit Catcher se představí koncem listopadu LIVE v Praze! Djové a producenti Jean Vanesse a Thomas Sohet přivezou poprvé do ČR své tzv. Full Live vystoupení, které nechají rozeznít 26.11.2010 na rezidentní noci Believe djů Tazze a Bioadana v prostorách pražského klubu Kostel.

 


Bruselská dvojice udělala díru do světa v roce 2007 svým debutovým albem Night Vision, kde se oba představili jako opravdoví hudebníci, kteří daleko přesáhli to, co definuje běžné dje. Oba ovlivněni boogie zvukem a detroitskými techno pionýry jako Derrick May, vytvářejí s použitím nejen originálních vokodérů ze svých live vystoupení neopakovatelný energický hudební zážitek, který si získal za velmi krátkou dobou věhlas na klubové scéně. Nejen proto se řadí jejich live vystoupení mezi nejlejší houseové live acty na světě, Jejich hudební záběr je však opravdu široký, od téměř trip-hopových a chill skladeb, přes deep house k inteligentnímu tech-house, až k rozjetým tribal jizdám blížící se k technu. V jejich live vystoupeních však čekejte hlavně ty svižnější skladby.

Jejich vystoupení v Praze bude zároveň jedno z prvních, kde se dostane na novinky z jejich aktuálního alba Partners in Crime. Na to, co od takového vystoupení můžete čekat, se mrkněte třeba na jejich video teaser na adrese: zde

 


V souvislosti s touto akcí pro vás namíchali rezidentní djs Tazz a Biodan nový promo mix, ve kterém představují zvuk, který na akcích Believe můžete čekat. Mixy stahujte na odkazech:

www.progressivesession.net/files/Dj-TAZZ-Believe.mp3

www.solstice-records.com/audio/Biodan-Believe.mp3

Vstupenky jsou k zakoupení v předprodeji Ticketpro za 150,- Kč + poplatky a na místě v den akce za 250,- Kč. Klub Kostel s kapacitou přes 2000 návštěníků se nachází kousek od Staroměstského náměstí v Michalské ulici č. 27 v kostele sv. Michaela Archanděla

 


Členové facebookové skupiny BELIEVE PARTY mohou využívat výhody spojené i s touto akcí. Přidejte se na svém facebook profilu!

www.ticketpro.cz
www.klubkostel.cz
www.spiritcatcher.be
www.myspace.com/spiritcatcher1
soundcloud.com/spiritcatcher

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Believe se Spirit Catcher od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016