PARTYINFO

 

MIRAGE SOUND

Datum konání:
12.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Tomy DeClerque, Lucca, Orbith, Subgate, Discotep (live)
Info:
http://www.megapartypraha.cz
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Mirage Sound s Tomy DeClerquem večer na Výstavišti - last info!
Mirage sound ve Veletržním paláci s Tomy DeClerquem již příští pátek - zoomojeme na headlinera!

Už příští pátek proběhne v prostorách Průmyslového paláce Mirage sound party s headlinerem Tomy DeClerquem, které bude supportovat domácí djská špička Lucca, Orbith, Subgate a Discotep live! V následujících řádcích vám představíme tohoto osobitého Slovince, jehož tracky vydává i renomovaný label Carla Coxe - Intec a známý Toolroom records!

 

Premiérové vystoupení charismatického Slovince Tomyho DeClerqua se nezadržitelně blíží. Již příští pátek 12.11. ho přivítají prostory pražského Průmyslového paláce a o support se postará djane Lucca, Orbith, Subgate a discohousové seskupení Discotep live! Vstupenky na tento event jsou stále v předprodeji v sítích Ticketpro, Ticketstream a Sazkaticket a věřte, že ten, kdo tuto party navštíví, nebude rozhodně litovat.


Pojďme se ale zaměřit na osobnost headlinera Tomyho DeClerqua:


Tomy je právoplatným členem nové generace slovinských dj's a nutno podotknout, že i díky jemu a jeho kolegům Umekovi a Valentinu Kanzyanimu se dostává slovinská scéna do celosvětového povědomí.


Djingu se věnuje od svých sedmnácti let. Svou producentskou kariéru odstartoval v roce 1999 společně se svým kolegou Zoxem, společně se kterým vydali singl My Desire, který sklidil pozitivní reakce především ze Španělska, Mexika a Ruska.

 

V roce 2002 vydala tato dvojice hit Music Makes Me Happy, jehož remixéry se stali například ATFC a stal se součástí mnoha kompilací jako jsou například Ministry of Sound nebo Pacha Ibiza.


Následovalo odloučení a vydání se na vlastní sólovou dráhu. Za nedlouho si našel svůj vlastní zvuk a v roce 2009 společně s Valentinem Kanzyanim vydává na labelu Jesus Loved You velmi úspěšný track I don't know.


Osobitý valivý technosound Tomyho DeClerqua se v roce 2010 dostává na renomovaný label Carla Coxe - Intec a stává se jedním z pionýrů slovinského techna.


Je nám ctí, že Vám tohoto umělce světového formátu můžeme představit již příští pátek v Průmyslovém paláci.


Více informací naleznete na www.megapartypraha.cz a facebooku.

 
12. listopadu zavítá poprvé do České republiky světový technoproducent Tomy DeClerque!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016