PARTYINFO

 

PSH - EPILOG TOUR

Datum konání:
26.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Wich feat. Rasco (usa), Mike Trafik, Wich, Enemy
Live:
PSH, LA4, Smack
Popis:
start 20:00, vstup 150/230 czk
 
 
Pražská zastávka PSH Epilog Tour v Roxy!

Turné PSH k jejich poslední desce Epilog je v plném proudu a vyprodané sály vypovídají o zájmu, kterému se tato kultovní formace těší. Jedinou pražskou zastávkou v rámci této tour bude show v klubu Roxy, 26. listopadu 2010. PSH nejenom že odehrají průřez všemi deskami od Repertoáru přes sólové projekty až po zmíněný Epilog, ale pokřtí i zbrusu nový videoklip ke skladbě Můj rap, můj svět produkovaný a zároveň i režírovaný Dj Wichem.

 

Ten spolu s Rascem, s nímž momentálně tvoří dvojici The Untouchables, pokřtí zbrusu nové CD Al Capone's Vault a tím zároveň i představí koncertní potenciál svého nového projektu. O tom, kdo je v současné době v Praze hot! jasně vypovídá výběr předskokanů pro tento večer - Smack a LA4.

Snad nejdiskutovanější singlem minulého měsíce je Dj Mike Trafik ft. Smack - Vypadám snad jako dealer? z připravovaného HPTN vol. 2 a právě v Roxy budeš mít šanci poslechnout si tuhle věc naživo a udělat si na ni vlastní názor.

Jako druhý support večera naběhne na stage LA4 a pár dní před releasem svého druhého sóla dá pražskému publiku první ochutnávky z desky Gizmo. Večery v produkci Bigg Boss  drží již tradičně laťku vysoko i v disciplíně party Djs - za gramce se ve zrekonstruované Roxy postaví hvězdné trio - Mike Trafik, Wich a Enemy.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016