PARTYINFO

 

CITIZENS OF DEEP

Datum konání:
13.11.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Central Station
DJs:
Milan Kroutil, Kristo, Cadilaxx
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
CitizensOfDeep v klubu Central Station

Bez úmyslu zpomalovat, E-Centric pořád pokračuje s kvalitnímy parties v magickém městě, a posouvá standarty nahoru. Tentokrát je to uvedení zbrusu nové akce s názvem 'Citizens Of Deep', událost, která se točí kolem Deep-Funky-Soulful-Tech-House plánuje radikálně se odlišit od opakované lokální scény, když dojde na house music.

 

Místem konání je speciální, klub / koktejlový-bar Central Station v Praze 3. Toto místo přichází s úžasným interiérem, který vás dostane a top kvalitní sound systém naladí hosty až do svítání. Žádná hesla u vchodu nebudou, ale je to jedna z věcí, které jsou v plánu .. ;)

Hudbu bude mít pod taktovkou uznávaný řecký DJ a producent Cadilaxx zakladatel E-Centric Music a hostitel Deep Vibes a XX-House parties. V Praze jeho akce dobyli místa jako je Zero Bar, Wakata TT lounge, Palác Akropolis a další. Jeho sety nesou stopy skutečné hudební cesty a jeho vyzývavé deep-tech-house beaty upoutaly pozornost mezinárodního společenství house music. Warm up DJs Milan Kroutil a Kristo.

CitizensOfDeep v klubu Central Station. Sobota 13.listopadu 2010. Start 22:00, vstup zdarma, bez kostýmu.

SPECIÁLNÍ AKCE NA BARU! 
5 piv - 100kc
5 panáků - 200kc
5 koktejlů - 300kc

www.centralstation.cz
www.myspace.com/djcadilaxx
www.soundcloud/e-centric

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016