PARTYINFO

 

STEAM

Datum konání:
26.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Pete Walk, Marshall, Madman, Marty Fish
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk, Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38
 
 
Poslední letošní party Steam tento pátek 26. 11. v Radosti FX

Blíží se nám konec roku a s ním i letošní poslední díl party Steam, která se uskuteční tento pátek 26. 11. v klubu Radost FX. Opět se můžete těšit na tu nejenergičtější house music a typickou mejdanovou Steam atmosféru, která vás zcela jistě pohltí. Hlavním hostem tohoto dílu bude maďarský dj Marshall, doplní ho pražský dj Madman, dále Marty Fish a samozřejmě rezident akce dj Pete Walk.

 

Dj Marshall

Tomáš Bona, alias DJ MARSHALL je maďarské národnosti. Jako hudebník začínal s rockovo  - heavy metalovou skupinou a vydal 3 oficiální CD, se kterými se vydával na turné po Slovensku, Maďarsku a Rakousku po dobu celých 6 let. Poté skáče mezi různými styly z jazzu k RnB, Hip Hopu k dalším. Krok za krokem se přibližuje k elektronické hudbě a klubové scéně. Přesouvá se do Prahy a v roce 2004 si kupuje své první přehrávače a tracky, aby začal s djingem. Hraje v klubech Roxy, Chapeau Rouge, Studio 54 a mnohých dalších a vzrůstá jeho chuť k houseu s progresivním nádechem. Na party Steam si připraví speciální Steam – Hit & House & Energy set plný šťávy a energie tak jak se na této party sluší a patří.

STEAM RADOST FX

Pátek 26. 11. 2010

Vstup 100,- Kč. Holky do půlnoci vstup zdarma.

Info: www.steamparty.cz a www.facebook.com/steamparty.cz

Otevření klubu a start hudební produkce 22:00, konec 06:00.

Oficiální Steam After Party Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz).

Představení konceptu parties Steam

Steam to je tradiční česká party se strhující atmosférou a tradicí již od roku 2002. Všichni vystupující djs na něm vždy hrají speciálně připravené sety složené z těch nejlepších house, energy house, tech-house a vocal-house hitů, takzvaný hudební styl Hit & House & Energy. Rezidentním djem akce je dj Pete Walk. K němu pak na akci vystoupí vždy další 2 - 3 djové. Mimo hudební produkce je akce významně zaměřená na přátelské atmosféře a skupina, kterou si okolo sebe za ta léta vytvořila, ji navštěvuje pravidelně a navíc se neustále rozrůstá. Vstup na akci není přitom nijak omezen. První díl se konal již 2. 8. 2002 v tehdejším klubu Výletná na Letné a díky velkému zájmu pak akce objela všechny významné kluby v Praze, v mnohých z nich se konala pravidelně a mnohé svou existencí navíc přežila. Patřily mezi ně Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Duplex, Mecca, Defile, Pekelnej Bar, Backdoors nebo třeba House Boat Bukanýr. 10. 8. 2007 proběhl speciální díl STEAM (5. narozeniny & 25. díl) na kterém akce oslavila úspěšných 5 let a 25. pokračování. Luxusní hudební klub Občanská Plovárna v samém centru Prahy na Malé Straně, se tehdy proměnil v malé festivalové městečko a na dvou stagích (hlavní open air stage s výhledem na centrum Prahy, druhá v samotném klubu) tam vystoupilo 10 djs a dorazilo přes 1000 návštěvníků. 25. 7. 2008 se uskutečnil další letní narozeninový speciál (6. narozeniny) a to na Bílém Kameni na Máchově jezeře. Šlo o první party v tomto areálu, která se konala v obou tamních klubech Bílý Kámen a Blue bar. V roce 2009 se akce konala v pravidelně v klubu Prdel v Praze. V létě roku 2009 dále proběhly hned dva letní speciály v areálu Bílý Kámen na Máchově jezeře v Doksech. 25. 7. 2009 tam akce oslavila již 7. narozeniny. Od jara roku 2010 můžete akci nově navštěvovat pravidelně každý měsíc v prestižním pražském klubu Radost FX kde se úspěšně usídlila a zařadila mezi nejoblíbenější akce klubu. V létě 2010 akce oslavila na Bílém Kameni 8. narozeniny.

Thonyk

info@steamparty.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016