PARTYINFO

 

DIVINE BLONDES

Datum konání:
05.11.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Kostel
DJs:
Adlet, Meryen, Elite, Patricia
Info:
http://www.klubkostel.cz
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk, holky zdarma
 
 
Noc s Božskými Blondýnami – Divine Blonds

Klub Kostel vám v pátek představí čtyři Djky – Meryen, Patricia, Elite a Adlet, působící už nějaký čas na české housové scéně, ale s bohatými zkušenostmi z vystoupení i na zahraniční scéně.

 

Meryen se stylově se pohybuje na platformě house a jejich odnoží. Nebojí se experimentovat a tak v jejím setu zazní i lahůdkové singly s lámaným beatem nebo zajímavým soundem jiných hudebních stylů.

Patricia hrála na několika pokračováních největší klubové noci v ČR nazvané May Bee. Její vývoj nabírá ten správný směr i díky spolupráci s DJs jako jako Dave Fish, Radan Mach, Marthen, Jerry nebo Kaisersoze. Ti byli její velkou oporou a motivací.V roce 2006 se začala naplno věnovat modelingu, avšak touha hrát byla silnější, a tak se brzy vrátila zpátky za gramofony. Tato pauza a „nový start“ přispěl k tomu, že do svého record bagu přibrala další hudební styl - trance.V roce 2007 začala hrát z cd playeru a pridala opet další styly např. progressive,techminimal,electro-house,techtrance.

Elite. Vydala oficiálního CD mixu, je na  titulní straně v časopise Xmag, hostování v několika rádiích, vystoupení s DJ Tiestem v T-Mobile Aréně, vystoupení na dalším ročníku festivalu Creamfields po boku Tall Paula, Timo Maase, Westbama, Paula Oakenfolda Od roku 2007 je DJ E-lite pod prestižní německou bookingovou agenturou Evolution Music, která má zastoupení po celém světě. Spolu s ní již reprezentovala Českou republiku v pravidelně v Italii, Německu, ale i v zemích jako jsou Španělsko, Francie, UK, Lucemburg, Italie, Finsko, Maroko, Makedonie, Maďarsko, Polsko, Rakousko, Řecko, Turecko, Kypr, Kréta, Libanon, Malajsie, Quatar, Abu Dhabi, Dubai a Kolumbie. Mezi její největší úspěchy patří hraní na Loveparade 2007 a 2008.Kombinace její funky rozjeté klubové muziky a sympatické, extrovertní image udělala z E-Lite v relativně krátké době žádanou osobnost.

Adlet hrála po boku Djů Lafayette, Mario, Tripmain, Adnene, od kterých ziskavá zasadní zkušenosti. Diky tomu dostává nabídku na vystoupení v několika pražských klubech, jako je treba Styx, O2 bar, Mini Cafe, Friends a také se stavá jednou z patnácti djek na Explosion - Girls Mission v Českých Budějovicích. Hraje s Vectifem, Jumbem, E-lite, Jayem.. Kromě toho vyjede i do zahraničí a v např. v německém Bayreuthu si po boku DJ Felixe získává srdce mnoha fanoušků. Kromě vocal housu se nyní začíná věnovat i tvrdší hudbě, kromě progressive a electra "úletu" ve svých setech rozehrává exkluzívně pro akci s nazvem Teno techno sety.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016