PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO PART II.

Datum konání:
22.10.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Franke (djfranke.cz), Calbee (Duality DJs), Shimita (techno connection), LamyCZ (techno connection)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Pokračování My Name Is Techno v pražském Styxu
Zdravíme všechny lidičky, kdo mají rádi poctivé nefalšované techno. Září už je za námi a velice vydařený díl první akce také. Tímto bychom Vám všem chtěli taktéž poděkovat za super mejdan a zároveň bychom vás chtěli pozvat na pokračování akce MY NAME IS TECHNO part II.  Uskuteční se dne 22.10.2010 v pražském klubu Styx v Sokolovské ulici 144 v Praze Karlíně.
 
No a kdopak nás to bude divokou nocí provázet?

Prvního hosta netřeba představovat, matador české taneční scény, skvělý DJ, pořadatel mnoha dobrých akcí a není to nikdo jiný než DJ FRANKE. Sekundovat mu budou DJane CALBEE z bookingu Duality DJs, která má v oblibě techno tvrdšího ražení, což myslíme, že rozhodně nebude vůbec na škodu.

A kdopak nám to zbývá?

Samozřejmě ti, co mají tyto mejdany na svědomí a to je DJ seskupení TECHNO CONNECTION crew, pod které spadají  DJane SHIMITA a LAMY CZ.

Všechno to odstartuje úderem 21. hod a konec je jako vždy jen a jen na vás. Akce bude doplněná o strobo, videoprojekci a další vychytávky. Samozřejmostí na akci je vstup zdarma. Tak to by bylo v kostce vše. Tudíž nám nezbývá než se jen těšit a odpočítávat těch pár zbývajících dní, než to zase pořádně rozjedeme. Prijd'te zapařit s náma na poctivý techýnko anebo třeba jen pokecat s přáteli a dát si dobrý drink.

Budeme se na vás těšit.

TECHNO CONNECTION crew
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016