PARTYINFO

 

CAMO & KROOKED

Datum konání:
27.10.2010 - středa
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Camo & Krooked, Suki (Tele2beatz, Let it Roll), Beast67 (drumandbass.cz), Eska (dnb fever), Tons (Caik kru), Emeka (Caik kru), Adzi (FretNoiz Records)
Line-up:
20:00-22:00 Tons b2b Emeka
22:00-23:30 Eska
23:30-01:00 Beast67
01:00-02:30 Camo&Krooked
02:30-04:00 Suki
04:00-05:00 Adzi
 
 
On air: Camo&Krooked v Matrixu
V rámci inovativního hudebního cyklu „On air“ vystoupí ve středu 27.10. v klubu Matrix jeden z největších drum&bassových talentů dneška, projekt CAMO&KROOKED, vydávající na labelech Shogun, Breakbeat Kaos, Audioporn, Hospital, Renegade hardware, Mainframe Viper, Beta, Technique. Na party On air budou aktuální drum and bass prezentovat také přední čeští djové Suki, Beast67, Eska.
 
Nová generace drum and bassu, nebo “jeden z největších talentů v drum and bassu” (hodnotí Grooverider), takhle se mluví o projektu Camo&Krooked poslední dobou, kdy vydávají jeden track za druhým na mnoha respektovaných labelech (Shogun, Breakbeat Kaos, Audioporn, Hospital, Renegade hardware, Mainframe Viper, Beta, Mainframe, Technique, Nasca, Urban Takeover). Letos také vydali první album “Above & Beyond “ na Mainframe recordings. Kromě inovativního zvuku a spousty produkovaných tracků také Camo&Krooked objíždějí svět jako Djové, se skvělou technikou, spoustou mixů a nových releasů, dubplatů, double dropů servírovaných v rychlé kadenci. V poslední době jsou tak žádaní, že odehrají i 30 dj setů za měsíc! Prostě pokud máte šanci zajít na ně do klubu, vemte pár tanečních bot a jděte – tak radí a určitě dobře odstavec v jejich oficiální biografii.

Do Prahy na On air přijíždí projekt reprezentovat dj Camo, vlastním jménem Reinhard Rietsch, který začal svojí drum and bassovou produkční pouť v roce 2002 ve Vídni. V roce 2007 potkal Markuse Wagnera (Krooked), se kterým si padli do noty a začali svojí úspěšnou produkční cestu.

Ve středu 27.10. na On air dále zahraje dj Suki, který se technikou i arzenálem skladeb může měřit se světovými Dji. Suki i díky promotérským kontaktům (Let it Roll, Tele2beatz) má v dj bagu proma a duplaty od mnoha světových producentů. Dalším hostem On air je dj Beast67, reprezentující drumand bass.cz, a to i doslova. Jeho sety obsahují to nejlepší z české produkce v takovém podání, že se vyrovnávají světovému drum and bassu.

Dalšími hosty jsou dj Eska (DNB fever), 3. talent roku v   CZECH DNB AWARDS 2008, Caik kru duo Tons a Emeka a žižkovský dj a producent Adzi, který je znám hlavně zálibou v brutálnějších drum and bassových tracích, kterými v kombinaci s jump-upem také na závěr akce „přitvrdí muziku“.  

Party On air pořádá Move Association a koná se ve středu 27.10. (28.10. je státní svátek, ideální příprava na jeho oslavu :) v pražském klubu Matrix, akce začíná ve 20 hodin a do 22 hodiny je vstup 90Kč, po 22 hodině je vstup 150Kč. Matrix klub najdete na adrese Koněvova 13, Praha, na webu na www.matrixklub.cz. Vstupenky na akci jsou k dostání v síti Ticketstream a on-line za nejlepší cenu na www.moveticket.cz

Camo&Krooked topten z června letošního roku:
Fresh - Talkbox (Camo & Krooked Remix) (BBK Dub)
Professor Green & Lilly Allen - Just be good to Green (Camo & Krooked Remix) (Virgin Dub)
Sigma - Baltimore feat. Jenna G (BBK Dub)
Brookes Brothers - Warcry (BBK Dub)
Camo & Krooked - Breezeblock (Dub)
Camo & Krooked - Skyline (Need to feel loved VIP feat. Nina) (Dub)
Furlonge - This Love (Viper Dub)
McLean - Finally In Love (Camo & Krooked Remix) (Warner Music)
BCee & S.P.Y - Is anybody out there (Spearhead Dub)
Camo & Krooked - CLiffhanger (Viper Dub)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016