PARTYINFO

 

DUTTY WEEKEND

Datum konání:
17.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Central Station
DJs:
Doc Daneeka (uk), Tuco & Quime, guest
 
 
Dutty Weekend @ Central Station
V září pokračujeme ve dlouhé tradici Dutty Weekendu, což znamená přivážení těch nejčerstvějších nových talentů z oblasti DJingu a produkce do Prahy. V minulosti roztočili desky na našich parties taková jména jako L - Vis 1990, Bok Bok, Sinden, Toddla T a Solo ještě před tím, než se staly jedněmi z největších jmen v dance music. 
 
Doc Daneeka je jedním z posledních Britských producentů, který má našlápnuto ke globální slávě a nejen to, je navíc prvním Dutty Weekend hostem z Walesu! Doc Daneeka je jedním z černých koní roku 2010 a patří k tomu nejlepšímu v tom, co sám označuje za "basement house". Momentálně je jedním z nejpopulárnějších producentů UK undergroundové scény, se svými releasy na Ramp a Fabric v tašce zakládá svůj vlastní boutique label, Ten thousand Yen, na kterém releasuje další fresh umělce jako CRST, Julio Bashmore stejně jako svůj unikátní materiál. Remixoval producenty jako Sekta, Venom & Damage and Norrit s devastujícím efektem zatímco jeho vlastní věci byly hrány lidmi jako Giles Peterson, Kode 9, Ben UFO, Bok Bok & L - Vis 1990, Oneman and Sinden, pokud jich máme jmenovat aspoň pár.

Jako vždy, DJs Tuco & Quime zajistí warm up a pak i warm down pro našeho hosta a máme v zásobě pár překvapení, jak z téhle noci udělat pořádný start nové klubové sezóny!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016