PARTYINFO

 

BOLLYWOOD FEVER

Datum konání:
11.09.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Kally Weed + live drummers
Live:
Štěpánka Rysová, Parvinder Bharat, Manny Khaira
Popis:
vstup do půlnoci 150 czk, poté 200 czk
 
 
Bollywoodská horečka v SaSaZu
Pražská premiéra tance Bhangra a Bollywoodská party pro všechny milovníky něčeho nového, exotického a kulturního. Přijďte a zamilujte se do zvuků Indie Máme v úmyslu přenést Bollywood na každého z vás. Večer bude našim hlavním cílem vás pobavit a zamilovat si indický tanec Bhangra a Bollywood, které vás budou celým večerem provázet.
 
Hudba bude zahrnovat jak současnou tak clasickou Bhangru a Bollywoodské pecky s příměsí hip hopu, r&b a latiny. Dress code: Sexy a třpytívý, hlavně s úsměvem

22:00 - 22:30 Bollywoodská modní přehlídka
22:30 - 23:00 Bollywoodské taneční vystoupení Štěpánky a její taneční skupiny
23:00 - 00:00 živě vystoupí Parvinder Bharat a umělec z UK Manny Khaira
00:00 - 5:00 Dj Kally weed + další

Profily hostů:

Štěpánka Rysová

Již přes 3 roky vyučuje indický tanec Bollywood. Nejdříve studovala v Praze, a poté se odjela učit do Indie. Její babička byla Indka a tak není divu, že se dostala ke svým kořenům. V Praze vyučuje ve dvou tanečních školách a vystupuje na různých tanečních festivalech se svou skupinou.

Parvinder Bharat

Začal hrát na tabla už v 5 letech a představil zvuk svého nástroje již celosvětově. Učinkoval s různými Bhangra skupinami a jinými umělci, kteří se zabývali indickou klasikou, Flamencem, Africkými rytmy, Arabskými, Irskými, Keltskými i Jazzem. Parvinder vždy hledá novou výzvu a experimentuje s jeho stylem a hudbou.

Nedávno se vrátil z Evropského turné s nikým jiným než s legendou Stevie Wonderem. Parvinder je smělý učinkovat se všemi umělci ze všech hudebních žánrů.

www.parvbharat.com

Živě s Jazz Dhami pro Britasia TV



Eastleigh Festival s Mike McGoldrick BigBand



Manny Khaira

Zpěvák, skladatel, producent a choreograf Manny Khaira se právě prosazuje v hudebním průmyslu. ...“Cool 2 Be Punjabi” je jeho první singl na kterém spolupracoval se sedmi zpěváky a producenty n jeho prvním Bhangr projektu pro Tiger Touch Records.

Jako maldý hudebník Manny Khaira dosáhl kvalifikace takové úrovně, že vyučuje asijskou hudbu a Bollywoodské choreografie na středozápadě Anglie.

Manny Khaira's debut song from the album Cool 2 Be Punjabi



Seetee@ The Raaj Fm Dinner n Dance



DJ Kally Weed

Zatímco v r. 2002 KallyWeed uviděl poprvé noční klubovou scénu, až do roku 2005 nebyl DJ. Když se ho zeptáte na jeho největší party na kterých hrál, jeho odpovědí je vždy : “Každá byla ta největší”

Pro Kally Weeda to byl dlouhý process aby se dostal na místo, na kterém je dnes. Různě rezidentuje na největších clubových akcích v UK jako DJ pro ty největší Hip-Hop a R&B umělce v bradži. Nyní je spoluzakladatel a spolumajitel úspěšné nahrávací agentury (Keep It Lit Records). Když se ho zeptáte na jeho úspěchy teď, skromě vám odpoví “Stále se učím”

KallyWeed, signed to Keep It Lit Records, has been lucky enough to perform with some of the industry's hottest artists (From The Game to T.I, Nas to Ginuine etc.) and in the hottest venues (Works to Isis, Ministry of Sound to M2 etc).

Residencies:
Soundproof @ Gatecrasher, Birmingham (Tuesday nights) (Biggest R&B night in the UK)
Gatecrasher, Nottingham (Second Wednesday of the month)
Lollipop @ Oceana, Birmingham (First Thursday of the month)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016