PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
17.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Revis, Pete Walk, Marty Fish, Andrew Mallet, Peter Costa, Slunko
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Rezidentní noc DJe Revise – Impress se již tento pátek v klubu Prdel
Na zahajovacím dílu nové éry tohoto večírku se jako hosté představí Andrew Mallet, rezident úspěšných klubovek v naší metropoli s názvem Be Fresh – Marty Fish, Peter Costa, rezident party a matador pražské taneční scény, Pete Walk.
 
Můžete se opět těšit na skvělou atmosféru plující na vlnách několika hudebních stylů (house, tech-house, progressive, trance a techno), kterou tato party pravidelně servíruje clubberům již čtvrtým rokem!

Na poprázdninovém dílu, který odstartuje novou éru těchto večírků se představí na úvod DJ Peter Costa, který je opravdovým talentem poslední doby a není tak divu, že se objeví i na zářijovém Impressu. Mimo něj se mohou všichni návštěvníci těšit na jedinečné vystoupení rezidenta party Be Fresh – Martyho Fishe, jehož sety jsou ozdobou každé dobré party a vždy pobaví široké spektrum party people, které je v dnešní době čím dál tím více náročnější. Posledním vystupujícím bude Andrew Mallet, který má již za sebou mnoho úspěšných vystoupení například na brněnské party E-motion.

Věřte, že party Impress, která hostila významná jména světové elektronické scény jako je DJ San (NL), Milan Lieskovsky(SK), Eddie Sender (SK), Nifra (SK), ReOrder (SK) nebo Michal Poliak a další vás opět nezklame a budete se na ní skvěle bavit až do ranních hodin!

Impress bude také setkáním hostů a crew z České Ibizy – Máchova Jezera konkrétně Bílýho Kamene a proto pokud jste se toto léto na „Mácháči“ alespoň jednou objevili, máte o důvod navíc, proč vyrazit!

Vstup zdarma!
Více info na: www.clubprdel.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016