PARTYINFO

 

FUNKY SHIT

Datum konání:
03.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Manio & David Bowless, Zajíc
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Páteční Funky Shit v pražském klubu Prdel
Nová noc DJů Mania & Davida Bowlese pod názvem Funky Shit startuje tento pátek v klubu Prdel. Těšte se na pořádnou dávku těch nejlepších funky mixů! Vstup na party je zdarma!
 
DJ David Bowles
Tento renomovaný francouzský DJ, pobývající střídavě ve své domovské vlasti i u nás, začal svoji Djskou kariéru již v roce 1996 a velmi rychle se propracoval mezi špičky naší taneční scény. Díky přesnosti a délce svých mixů si vysloužil přezdívky jako "mechanik" nebo "surgeon" (česky chirurg a již od začátku se o něm říkalo že mixuje srdcem. Vystupoval na mnoha parties a v klubech po celé ČR, z jeho zahraničních angažmá stojí rozhodně za zmínku hostování v pařížských kultovních klubech Elysee Montmartre a Follies Pigalle, a dále také jeho vystoupení v Limě - hlavním městě Peru na party ULTIMATE. David je prostě bavič první ligy, o čemž se můžete přesvědčit na všech akcích druhého ročníku Tour de Bar, jelikož jsme se s ním dohodli, že se stane naším novým rezidentem. Pevně věříme, že se vám bude líbit!



Diskografie:
"Wish you there" X-record 004 společně se Stephunkem T. 2000 (tech house)
" Cosmir " Remix se Stephunkem T. 2001(deep house )
"The Buzzard " Nightphunk kompilace 2000 (tech-house)
"Boris the blade" Společně s IM Cyber, DJ Vikem a Chrisem Cagsem 2002 (downtempo)
"Desert Fox" 2003 (dnb)

DJ Dawid Bowles - Riviera Mix A


DJ Manio
Manio patří mezi ostřílené české DJs, hrát začal profesionálně už v roce 1994. V roce 1999 založil spolu se známým producentem Rodmanem projekt E.C.A., který se proslavil hlavně deskou "There is a message" (2001, Lighthouse recordings) a také skladbou "I choose you," kterou nazpívala zpěvačka Charlie One z Ohm Square. Vystupovali na mnoha tanečních akcích, mimo jiné i po boku Carla Coxe a Chemical Brothers. V současné době po několikaleté pauze dokončují svoje první album.
Maniův současný DJ styl na akcích Tour de Bar je výbušnou směsicí housu, latina a tribalu, skvěle se hodící pro tyto voňavé rumové a divoké mejdany. Letos bude opět nejspíš všechny akce zahajovat, takže nezmeškejte ochutnávku!

DJ Manio & Drum-ID live
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016