PARTYINFO

 

SHOTGUN 2010 - BENEFICE

Datum konání:
11.09.2010 - sobota
Místo konání:
Hrádek nad Nisou - areál Kristýna
DJs:
2K feat. Sweg (Shadowbox.cz), Daho + Ginger (Nula 2), Jeny (Dynamic line), Peet (Shakal crew), Skuban (North Formation), Spyro (Dynamic line), Monotype (Minimos), Ark (Nano.cz), Zero (Shotgun Festival), Tomig (Dynamic line), Mooris (Shotgun Festival), Click Joe (Sklenick)
Info:
http://www.shotgunfestival.cz
Popis:
start 15:00, základní vstupné 100 czk, výtěžek bude věnován na podporu zničeného Hrádku nad Nisou!!!
Line-up:
chill/break/dubstep

15.00 Zero
16.00 Milky
17.00 Jeny
18.00 3ska
19.00 Tomig

drumandbass

20.00 Ph8nton
21.00 Peet
22.00 Skuban
23.00 2K feat. Sweg
00.00 Ark

techno/techhouse/minimal/elektronika

01.00 Daho & Ginger
02.00 Spyro
03.00 Elektrabel live
04.00 Monotype 0
5.00 Click Joe
06.00 Mooris
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Shotgun 2010 – Benefice: line up + závěrečné info
Shotgun 2010 Benefice
Když jsme byli nuceni oznámit konec příprav na dvoudenní festival a rozhlíželi se okolo sebe po té zkáze, která postihla Hrádek nad Nisou, bylo nám jasné, že přestože nebylo možné dotáhnout do konce festival, jistě dokážeme využít část zbytkové energie z tohoto projektu a přetavit jej v benefiční open air.
 


Dostávali jsme mnoho pozitivních a energii dodávajících zpráv od přátel i fanoušků během povodní i v následných týdnech. Všem velmi děkujeme, Vaši podpory a lásky si velmi vážíme. Hrádkem prošla ničivá vlna a vzala sebou hodně potřebných budov a zařízení včetně mateřské školky. Hráz nádrže Kristýna se protrhla. Pohled na tu devastaci a následné škody po té, co voda opadla a podařilo se odklidit většinu nánosů a všudypřítomného „bordelu“, nám okamžitě vnuklo jednoduchou myšlenku. Umíme uspořádat mejdan, a tím, kromě našich rukou držících lopaty a košťata, Hrádku pomůžeme.



V jednodenním mini-formátu uspořádáme Benefici pro Hrádek nad Nisou. Na jednom pódiu představíme v sobotu 11. září od 15 hodin mix elektronických tanečních žánrů od chill out, house, přes minimal a techno, až po breakz a drum and bass.

2K feat. Sweg ( Shadowbox.cz )
Milky_Live ( Praha )
Daho + Ginger ( Nula 2 )
Jeny ( Dynamic line )
Peet ( Shakal crew )
Skuban ( North Formation )
Spyro ( Dynamic line )
Elektrabel_Live ( Axis records )
Monotype ( Praha )
Ark ( Nano.cz )
Zero ( Shotgun Festival )
Tomig ( Dynamic line )
Mooris ( Shotgun Festival )
Click Joe ( Brno )



Český line up se snažíme doplnit o zahraniční hosty. Časové uspořádání jednotlivých vystupujících, resp. jednotlivých žánrových bloků včas oznámíme.

Všichni vystupující se vzdávají honorářů za vystoupení.

Shotgun 2010 – Benefice se uskuteční ve stejném areálu jako původně připravovaný dvoudenní festival, tj. u kempu Kristýna. Připravená budou parkoviště s dostatečnou kapacitou. V areálu bude kromě kvalitního zvuku od Funktion-One a projekcí od Vizual Terrorist připravené dostatečné sociální i občerstvovací zázemí.



Základní vstupné jsme stanovili na 100 CZK. Pokud budete chtít přispět více, budeme jen rádi :) Veškeré informace k Benefici, prostředí, navigaci nebo vystupujících naleznete na webu: www.shotgunfestival.com.

Děkujeme za Vaši podporu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016