PARTYINFO

 

H.Y.T.

Datum konání:
03.09.2010 - pátek
Místo konání:
Sadská - open air
DJs:
Thonic, Looky, Lazy&Doctor, Hozzy, Morrison
Popis:
start 20:00, vstup 100 czk
 
 
H.Y.T. – jezerní housejízda na Sadské + soutěž o vstupy!
Léto 2010 je dle kalendáře u konce, ale pro nás zdaleka nekončí. Po měsíci stráveném v Calabrii na pool parties a plážových dýcháncích přinášíme trochu exotiky i do rodné hroudy. Pro H.Y.T. jsme měli tu čest získat luxusní jezero na Sadské, které se ukrývá uprostřed lesa. Míst pro parkování je dostatek, prostor bude vyhrazen i pro stanové městečko pro uvědomělé clubbery, co po alkoholové smršti nemají v plánu řídit přímo domů.
 
Původně měla tato akce nést podtitul „SUPERHEROS“, ale vzhledem k řadě plagiátorských akcí, které se vyrojily po úspěchu Switch parties, kašleme na téma a dáme si pořádně rozjetý večírek, alkohol, legal shoty DynaPepu, spoustu lásky a té nejlepší muziky, kdo nás zná, ten ví moc dobře, že co se zábavy týče – nežertujme. Samozřejmě kdo se chce nějak lišit od normálu, má volnou ruku :D (pozn.Yro)



V areálu budete moci využít dvou barů, beach volley hřiště, pláže, restaurace a hlavně úžasné pohody v přírodě u jezera. Party jen s tou nejlepší house music od happy house přes progressive house, pumping house až po elektrohouse s nádechem exotiky.

Rozhodně to bude lahodné prodloužení léta pro fajnšmekry. Nejen party vás ale čeká. Na H.Y.T.u si oslaví své narozeniny i Weri – zvaná též „Lama“ a oslaví je i dj Thonic, jež si rovnou pro vás nachystal našlapaný set jako dárek. Dorazte jim všichni řádně popřát. Ruce nahoru, úsměv na tváře, nádech a jedem. Heslem této noci je: „DIKTUUUJ“ :D



Mezi DJs, kteří se zaslouží o skvělou atmosféru, jsou:
Lazy&Doctor (objev roku 2009 DMA) – Special electrohouse set
Thonic
Hozzy
Looky
Morrison

O ozvučení a světla se postará Pollymusic agency, jedna z nejvybavenějších a nejlépe fungujících agentur u nás s dlouhou historií a spoustou vydařených akcí na kontě. Info - www.pollymusic.eu.

Jako horkou novinku na českém trhu pro sportovce, clubbery a všechny ostatní, co mají rádi energii a dobrou náladu Vám též představí svou minidávku zaručené zábavy DYNAPEP = LEGAL ALTERNATIVE
!!!ZAŽIJETE PARTY JINAK!!! – budete mít možnost ochutnat, co má tenhle zázrak v sobě.

H.Y.T. – Hero.Yro.Thonic – pro ty, co ví o čem je party :D
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016