PARTYINFO

 

AMNESIA AFTERPARTY

Datum konání:
09.10.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Eagle, Enrico, Béda, Faith
 
 
Zavítejte do Studia 54 i nadcházející víkend!
Opět nabitý víkend v předním domácím afterklubu jehož opratě budou držet pevně v rukách rezidenti Enrico, Ronny, Smoke, Béda, Faith, Eagle, Veekay a Thonic. Doražte na jednu z nabitých afterparties nadcházejícího víkendu, na které se budete skvěle bavit a shlédněte promo video Tommyho Rogerse z jeho nezapomenutelného vystoupení v klubu Amnesia na Ibize!
 
I druhý říjnový víkend nabídne Studio 54 všem clubberům, kteří si rádi prodlouží svůj večerní a noční mejdan, nabité afterparties se skvělou atmosférou, na kterých vystoupí celá řada rezidentů tohoto klubu.



V sobotu se můžete těšit na Enrica, kterého není třeba více představovat. Snad jen zmínit fakt, že tento osobitý dj dosáhl na pomylný Olymp, kterým vystoupení v Amnesii beze sporu je. Mimo Enrica se na sobotním afteru dále představí severočeský matador Béda, Eagle a Faith.

Nedělním afterem Vás provede sestava v čele s Ronnym, Smokem, Veekayem a Thonicem, kteří se zaručeně postarají o skvělou atmosféru až do odpoledních hodin!

Afterparties startují jako vždy ve 4 hodiny, kdy vás svými warm upovými sety roztančí dj's P-jay & Mark Evil a Billy Bright. Pro ty z vás, kteří nebudou mít afterování dost ani po skončení hudební produkce v klubu, je připraveno příjemné prostředí non-stop kavárny s hernou, kde mohou ve svém prodlouženém večírku pokračovat!

Promo video Tommyho Rogerse vyhlášeného světového klubu Amnesia na Ibize!



Shlédněte promo video předního domácího dje Tommyho Rogerse, který je i předním rezidentem Studia 54 z jeho vystopení na slavné Ibize v jednom z nejlepších klubů světa - Amnesii na Ibize, které stálo skutečně za to!
 
Legendární Studio 54 vás zve na oficiální sobotní afterparty po Anesia party v Mecce!

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016