PARTYINFO

 

DAVID GUETTA AFTERPARTY

Datum konání:
26.09.2010 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Enrico, Pietros, Eagle
 
 
Jediná oficiální afterparty po vystoupení Davida Guetty proběhne ve Studiu 54!
Studio 54 zve všechny clubbery na oficiální afterparty po famózním vystoupení Davida Guetty v pražské Tesla aréně, která odstartuje již tuto neděli ve 4 hodiny a na které vystoupí přední rezidenti tohoto předního domácího afterklubu v čele s Enricem, Ronnym, Pietrosem a Eaglem. Těšit se můžete na velkolepou jízdu až do odpoledních hodin, ze které Vám bude běhat mráz po zádech!
 
Studio 54 si právem drží post jedničky mezi českými afterkluby a není tak divu, že v jeho prostorách pravidelně probíhají afterparty po prestižních akcích, mezi které patří například Transmission, Sensation, Tiesto a spousta dalších. Mimo jiné se tento klub již tradičně objevuje na předních domácích festivalech, po kterých pořádá oficiální afterparties nebo se dokonce stává jejich součástí v podobě Studio 54 stagí.

Další lahůdkou, kterou Vám tento renomovaný afterklub, ve kterém v minulosti vystoupil nespočet djských hvězd světového formátu, nabídne, je oficiální afterparty po pražském vystoupení Davida Guetty, jehož show bude opravdu nevšedním zážitkem.

Na afterparty se můžete těšit na dnes již stálici domácí elektronické scény - dje Enrica, který v srpnu tohoto roku vystoupil na party Espuma v jednom z nejlepších klubů světa - Amnesii na Ibize, skvělého Ronnyho, severočeského Pietrose a Eagle, kteří do Vás budou doslova pumpovat to nejlepší ze světové elektroniky!

Celou afterparty odstartuje již ve 4 hodiny ostřílený Billy Bright! Více informací získáte přímo před Tesla arenou prostřednictvím hostesek Studia 54, na www.studio54.cz, kde naleznete i informace, kudy se do prostor klubu dostanete a na facebookových stránkách .....

team Studia 54!
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016