PARTYINFO

 

VERY VERY HUNGRY MODELS - AFTERPARTY

Datum konání:
18.09.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Raffael de la Rue, Tommy Rogers, Richie, Miquel
 
 
Oficiální afterparties po Very very hungry models a Decadance - to je program Studia 54 na víkend!
Nadcházející víkend nabídne naše metropole opravdu nespočet kvalitních parties, na kterých vystoupí umělci světového formátu a pokud nevíte kam zajít po jejich skončení - Studio 54 je jasnou volbou. V sobotu ráno si pro všechny návštěvníky připravil známý pražský afterklub oficiální afterparty  po akci Very very hungry models, na které vystoupí Tommy Rogers, Richie, Miquel a Raffael de la Rue. Nedělní ráno a dopoledne se ponese v duchu oficiální afterparty po Decadance, na níž se můžete těšit na Subgatea, Peta Walka, Smokea a Marty Fishe. Víkend doslova nabitý kvalitními afterparties až do odpoledních hodin - to je Studio 54!
 
Jak jsme již zmínili, tento víkend zavítá do našeho hlavního města opravdu nespočet djských hvězd světového formátu a tak je jen na Vás, kterou akci si vyberete. Pokud Vám ale nebude stačit porce kvalitní hudby, které akce jako jsou například Very very hungry models nebo Decadance s Richardem Durandem rozhodně nabízí, zavítejte do pražského afterklubu Studio 54, kde proběhnou každý víkendový den oficiální afterparties po již zmíněných akcích!



V sobotu se na oficiální afterparty po Very very hungry models za mixážním pultem představí přední domácí dj a rezident klubu - Tommy Rogers, který uplynulý měsíc vystoupil v jednom z nejlepších klubů světa - Amnesii na Ibize. Mimo něj se můžete těšit na Richieho, východočeského Miquela a Raffaela de la Rue, který se v poslední době představuje v předních domácích klubech jako je například pražská Mecca.

Neděle bude patřit oficiální afterparty po akci Deacadance, na které vystoupí Subgate, matador Pete Walk, Smoke a energický Marty Fish, který celou afterparty svým setem uzavře.

Obě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy Vás zaručeně roztančí talentovaný Kifli a Billy Bright, ale pokud se dostanete do prostor klubu o něco dříve, můžete si zpříjemnit čekání na nadcházející after v naší non-stop kavárně s hernou!

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016