PARTYINFO

 

VIBRATOR

Datum konání:
11.09.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Sound Pellegrino Thermal Team (fr), Tvyks, Dmi.try, Mutuju
Popis:
start 22:00, vstup 200/250 czk
 
 
Sound Pellegrino Thermal Team již v sobotu v nové Roxy! Dejte si bio
Tvyksův večer Vibrator se v sobotu 11.9. vrací se svým třetím pokračováním do nové Roxy. Na úvod nové klubové sezóny dorazí matadoři taneční scény, francoužští Sound Pellegrino Thermal Team, členové legendárních TTC. Teki Latex a Orgasmic mají za sebou dlouhou hudební kariéru, nabízíme jejich krátké představení.
 
Teki Latex a Orgasmic jsou nerozlučnými parťáky už hezkou řádku let. Jejich spolupráce sahá už do dob rané hip hopové formace TTC. Teki Latex v roce 2003 spoluzaložil dnes již věhlasný label Institubes. Vloni na jaře si s Orgasmicem nadělili jako malého bratříčka jeho sublabel Sound Pellegrino.

Sound Pellegrino Thermal Team @ Audio Tokyo Electronic Music Festival from electronikcatfish on Vimeo.



Hlavním mottem labelu je house music, a během krátké doby stačili vydat přes deset zářivých a blískavých singlů, ať už od svěžích i zaběhlých jmen: Para One, Nouveau Yorican, Solo, L-Vis 1990, Gucci Vump, Momma's Boy, Renaissance Man, Harvard Bass, Douster, Bart B More nebo Zombie Disco Squad. Samozřejmě nechybí ani samotný Teki Latex a jeho letošní hit "Dinosaurs With Guns".

Že Teki Latex a Orgasmic milují kontakt s publikem stvrzují aktuální formací Sound Pellegrino Thermal Team, se kterou se rozhodli šířit slávu labelu po celém světě. Aktuálně mají za sebou turné po Austrálii, v těchto parných dnech atakují USA a během několika týdnů je očekává Asie. Je milé přivítat v naší stověžaté matičce Praze aktuální zvuk z města nad Seinou. Vibrator v nově opravené Roxy slibuje být v září silným zážitkem.

Teki Latex - "Dinosaurs With Guns" (official video) from Institubes on Vimeo.




 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016