PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
11.09.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Fatty M. (nightphunk), Clubvibe (roxy), Lucas Hulan (nightphunk), Roman Sheema
Live:
Legendary Buccaneers
Popis:
vstup zdarma
 
 
U Bukanýra news: Co vás čeká a nemine tento týden?
Sexy Beats již tuto sobotu U Bukanýra!
Minulé Sexy Beats se kvůli nepřízni počasí bohužel nekonaly, ale jsme zpět a vše Vám vynahradíme. Rezidentní DJs Fatty M a DJ Clubvibe se Vás už nemohou dočkat a 2měsíční čekání Vám hodlají vynahradit tou nejlepší sexy house muzikou, kterou do svých dj bagů během léta přidali. 
 
Tyto lahůdkové Sexy Beats představí hosta, kterého snad ani není třeba představovat.

DJ Lucas Hulan hraje house music už 14 let. Začínal v roce 1996 v menších pražských klubech XT3 a Punto Azul, kde s kamaradem DJem Sidecarem začal objevovat kouzlo černých vinylových placek.

Jeho DJský talent mu zajistil i vystoupení na legendárních parties SHAKE v Roxy, po boku “táty” Loutky a spousty zahraničních hostů, především z Holandska, které ve své době (kolem roku 1998) znamenaly vrchol pražské / české klubové scény. Celá jedna generace clubberů na tyto akce dodnes vzpomíná jako na něco zcela vyjímečného, co se již nikdy nebude opakovat a na jejichž neuvěřitelnou atmosféru nikdy nezapomenou.

Od té doby Lucas vystupoval snad ve všech českých a slovenských klubech (od Aše až po Košice), ale také v zahraničí (UK, Švédsko, Polsko, atd.), na všech možných tanečních i netanečních festivalech, vydal několik oficiálních kompilací, má vlastní značku NIGHTPHUNK, která začínala jako pravidelná noc v Roxy, dnes již zahrnuje také label Nightphunk Recordings, který vede společně s DJem Braunem a jejich releasy představují i tak zvučná jména jako Style Of Eye, Asad Rizvi, Herb LF, Shades Of Gray nebo Deepchild.

Lucas je taky pravý “party animal”. Ti, co ho znají, ví, co čekat. Ti, co ho ještě neznají, by tak měli učinit nejpozději v sobotu na Bukanýru. Kdo nezaži Lucase, nezažil správný pražský house!

Pro více informací checknete myspace.com/lucashulan.

Line-up doplní ještě jihlavský DJ Roman Sheema myspace.com/romansheema.

Party začne ve 22.00, budeme hrát naplno celou noc a dříve (ale bohužel ani později :-) než v 8 ráno neskončíme!

Na letní terase je připraven koncert kapely Legendary Buccaneers od 20.00.

Legendary Buccaneers je pražská kapela, jejíž vznik odstartovala jednoduchá myšlenka, zrodivší se mezi kamarády - „Správný kluci by měli mít kapelu, protože správný holky čekaj´ na správný melodie. Máme rádi muziku, umíme zpívat a hrát…“. Tři ze zakládajících členů Legendárních Bukanýrů byli v době vzniku kapely pohlceni taneční hudbou, gramci, čudlíky a parties (dva z nich jsou stále aktivními DJs a hrají jako Bluesound DJs). S příchodem dalších dvou kámošů a iniciováním prvních akustických sessions se výhradně taneční energie proměnila a myšlenka „mít kapelu“ se najednou v éteru začala stávat realitou. Původní sestava – Richard Fiala (basa, zpěv), Roman Ihnatola (klávesy), Petr Fašianok (kytara, zpěv), Karel Ondřejka (kytara) a Ondřej Vychodil (bicí, zpěv) – nevydržela déle, než do prvního veřejného vystoupení pro známé. Po téhle zkušenosti se Roman aka DJ Roman Rosi rozhodl kapelu opustit. Následovalo několik koncertů jednoduše bez kláves. Po nějaké době ale Karel aka DJ Kaik vyměnil kytaru za syntezátor Korg, k němuž následně přidal další elektronické hudební nástroje, a v tomto složení hrají Legendary Buccaneers dodnes.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016