PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO VOL.9

Datum konání:
24.09.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Combo Bonita (Substance DJs), LamyCZ (techno connection), Shimita (techno connection), Scythe (Wamp Space RBK)
Popis:
start 21:00
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
My Name Is Techno v pražském Styxu
 
 
Hola, hola, techno volá, podzimní klubová sezóna se kvapem blíží a tímto bychom vám chtěli představit novou klubovou noc, za kterou stojí DJs z Techno Connection Crew a tu tvoří duo LamyCZ a Djane Shimita. Akce se bude jmenovat MY NAME IS TECHNO part1 a jak již název napovídá, hrát se bude technisko všemožné, ale hlavně techno old schoolové, tomu bude odpovídat i samotný výběr DJs, kteří vás budou touto divokou nocí provázet. Místem činu se stane a to přesně 24.9.2010 club ST.YX v Sokolovské ulici 144 v Praze - Karlíně, vše začne úderem 21 hodiny.

A kdopak nás bude celým večerem provázet?

Ze severu Čech k nám dorazí litoměřičtí Djs Shroubekk a Djane Combo Bonita aka Substance DJs, sekundovat jim budou Djane Shimita a LamyCZ a celé to uzavře Dj Scythe ze seskupení Wamp Space,co k tomu říci? No, pojede to asi pěkně od podlahy ....8-) Akce bude doplněná o strobo, videoprojekci a další vychytávky, samozřejmostí na všechny akce bude vstup zadara.

Přijďte si s náma zapařit, pokacet s přáteli nebo jen poslechnout techýnko, budeme se na vás těšit a pořádně to rozjedeme!!!

TechnoConnectionCrew 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016